4 évnél régebbi cikk

Január 10-én nyílik az új Kendel Építő Központ Fehérváron
Január 10-én nyílik az új Kendel Építő Központ Fehérváron

Új telephelyre költözik Székesfehérvár egyik legnépszerűbb építőipari vállalkozása, a Kendel, amely Építő Központ néven, a január 10-i nyitás után számos újdonsággal várja korábbi és új partnereit/vásárlóit.

A Kendel Építőipari és Kereskedelmi Kft. családi és baráti összefogással 1991-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, hogy aztán az évek során Fehérvár egyik legnépszerűbb építőanyag kis- és nagykereskedőjévé nője ki magát. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a építőipari területen a tulajdonosok megosztották az egyes szakágakat: a Kendel Kft. építőanyag-kereskedelemmel, az 1993-ban alapított Klaszbau Kft. pedig építészettervezéssel és generál-kivitelezéssel foglalkozik. 

Jövőre pedig megnyitják az új telephelyüket, a Kendel Építő Központot, ahol számos újdonsággal várják az érdeklődőket. Hogy pontosan miről is van szó, arról a Kendel Kft. ügyvezetőjével, Kaszti Tamással beszélgettünk:

Mi a sikerük titka?

A kitartás, a minőségszemlélet. Ezen kívül fontos az odaadó partnerkezelés mind a vevők, mind a beszállítók körében. És nem utolsósorban remek kollégák is lehetővé teszik, hogy egy sikeres vállalkozással tegyük könnyebbé az ügyfeleink jövőbeli terveit.

Miért költöznek új telephelyre?

A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően úgy érezzük, hogy kinőttük a jelenlegi telephelyet. Ezen kívül szeretnénk a vevőinket jobban és szebb környezetben kiszolgálni, illetve az is nagyon fontos, hogy a kollégák is jobb körülmények között dolgozzanak.

Milyen újdonságokkal várják a vásárlókat az Építő Központban?

A legnagyobb újdonság maga a hely lesz, amelyet Székesfehérváron a Palánkai utca 2-es szám alatt találhatnak a partnerek és vásárlók. Új kínálatunkban megtalálhatók lesznek a hideg- és melegburkolatok, illetve a belső ajtók is. Természetesen barkács-részlegünket is fejlesztjük, nagyobb választékkal, még jobb minőséggel várjuk a kíváncsi szemeket.

Milyen akciókkal, különlegességekkel készülnek a nyitásra?

A nyitási akciónk még szervezés alatt áll, ám az az egy biztos, hogy bőven lesznek meglepetések, szendvicsek, sütik, és kávék. Mindenkit várunk szeretettel az Építő Központ 2020. január 10-i nyitására.

Az Építő Központ, mint megvalósítási bázis:

A tervezés fontos része a kivitelezés (projekt megvalósítás) magas szintű előkészítése, az úgynevezett „készretervezés”. A Megbízóinkat magas szintű modellezéssel szolgáljuk ki, hogy az elképzeléseiket már a tervezőasztalon „élőben” láthassák, és lehetőséget biztosítunk az optimális megoldások megtalálására, bemutatására.

Az Építő Központ, mint tudástár:

Magas szintű tervezést követően a megvalósításban olyan telephelyi előkészítést és konszignációs alapanyag tárolást végzünk, amellyel a helyszíni kivitelezési tevékenység csökkenthető, ezzel együtt a megvalósítás átfutási ideje jelentősen rövidül.

Az Építő Központ, mint kreatív műhely:

Kiállítások, bemutatók, előadások szervezésével az építészet résztvevői számára biztosítunk bemutatkozási lehetőséget.

Az Építő Központ, mint üzleti modell:

Az üzleti modell lényege, hogy a fentiekben felsorolt területek rendkívül szoros együttműködésével olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk Megbízóinknak, ami a helyi körülmények között, ilyen integrált módon egyedülálló.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek