4 évnél régebbi cikk

Ilyen volt 2019 az fmc.hu-n: április
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Ilyen volt 2019 az fmc.hu-n: április

Áprilisban, a tavasz kellős közepén megcsodáltuk a Sóstói Természetvédelmi Területet madártávlatból, és azt is hírül adtuk, hogy Fehérvár is csatlakozik a fecskebarát városokhoz. Nem maradtunk adósok a helyi tehetségek bemutatásával sem, legyen szó sportolóról vagy mesteremberről.

április 5.
Látogatóban jártunk az egyetlen Fejér megyei kádármesternél

Móron él és dolgozik a megye egyetlen kádármestere, Kertész László. Már gyerekként az édesapja műhelyében elsajátította a mára kihalóban lévő szakma fogásait. Interjúnkban vele beszélgettünk.

április 6.
Megtudtuk, fogyhatunk-e banándiétával

Létezik egy egy diéta, mely alapja ez a finom gyümölcs, és követői szerint fogyást eredményez. Utánajártunk.

április 9.
Újabb látványos videó bizonyította, miért nem lehet megunni a Sóstói Természetvédelmi területet

Lélegzetelállító felvétel készült a Sóstói Természetvédelmi Területről, amely a fellegekbe kalauzol el bennünket, így teljes egészében beláthatjuk az Északi-tó körüli növényektől gazdag területet.

április 11.
A  Boka Boogie Band képviselte Fehérvárt

Az Együtt a Rock and Rollért! egész napos fesztiválon a zenei műfaj hatvanötödik születésnapját ünnepelték egy fergeteges időutazással.

április 15.
Mennyire ismered Fehérvár közlekedését?

Tudod, hogy mikor kapcsolják ki éjszaka a közlekedési lámpákat a városban?És azt, hány körforgalom van Fehérváron? Áprilisban feltettük azokat a kérdéseket, melyek segítségével eldöntheted, mennyire vagy jártas a megyeszékhely közlekedésében.

április 15.
Fehérvár? Nem más ember lettem itt, hanem kicsit több

Így fogalmazott városunkról a vele készített interjúban Györkös Rebeka kézilabda kapus.Azt mondta, úgy érzi, kiváló döntést hozott, amikor Fehérvárra szerződött. A többi gondolatát elolvashatjátok a beszélgetésben.

április 29.
A szemünk előtt pusztuló Fejér megyei történelem

A lovasberényi Cziráky-kastély és környéke még úgy is csodaszép, hogy lassan az enyészeté lesz. John Fehér enyűgöző drónvideóját mi is megmutattuk.

április 29.
Fecskebarát város lett Székesfehérvár

Beszámoltunk róla, hogy a város több pontján kezdődtek meg a kerámia fecskefészkek kihelyezései, melyek a molnárfecskék otthonául szolgálhatnak.

április 30.
Panorámabusszal is eljuthattunk a sportmajálisra

Idén új helyszínen, a MOL Aréna Sóstón várta a résztvevőek a Sportmajális, amire akár panorámabusszal is utazhattunk.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek