4 évnél régebbi cikk

Elindult a Székesfehérvár App
Fehérvár Médiacentrum fotója
App Store
Elindult a Székesfehérvár App

Androidra és iOS-re is letölthető már Székesfehérvár mobil applikációja. A megyei jogú városok közül elsőként indítanak ilyet. Az app a koronavírus-járvány idején segítheti a gyors és hiteles tájékoztatást.

Különösen fontos ezekben a napokban és hetekben, hogy minél több felületen hiteles, pontos és gyors tájékoztatást kapjanak a fehérváriak. Éppen ezért fontos az a mobiltelefonos applikáció is, amely az Alba Innovár koordinálásával elkészült, írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK). A tájékoztatást segítő új platform hivatalos indulásáról – a járványidőszakra tekintettel – videóüzenetben adott hírt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Laufer Tamás központvezető.

Az app letölthető Androidra és iOS-re is. Az elsők között hozza mindkét áruház, ha a keresőbe beírjuk, hogy Székesfehérvár.

A legfrissebb hírek és tájékoztatók mellett egy térképes hibabejelentő is a fehérváriak rendelkezésére áll az alkalmazásban. Itt egyszerűen, néhány kattintással elküldhetők a városi szolgáltatásokkal, közterületekkel kapcsolatos jelzések és fényképek, melyek nagy segítséget jelentenek a városüzemeltetésben.

Az app letöltői értesítés formájában üzenetet is kaphatnak, ha váratlan esemény történik a városban, valamint a közlekedéssel kapcsolatos információkat is megjeleníti az alkalmazás. A fehérvári közszolgáltatók hirdetményeit pedig – lakcíme beállítása esetén – személyre szabottan is megkaphatja a felhasználó.

Egy városi kedvezménykártya menüpont is kapcsolódik majd a későbbiekben az alkalmazáshoz, amelynek elindítását most a jelenlegi rendkívüli körülmények nem teszik lehetővé. 

Az új applikáció készítői folyamatosan várják a visszajelzéseket, javaslatokat a felhasználóktól.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek