3 évnél régebbi cikk

Folyékony bitument szállító tartálykocsi ütközött autóval a 81-esen
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Somos Máté
Folyékony bitument szállító tartálykocsi ütközött autóval a 81-esen
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Az eset során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a helyszínre vonult a katasztrófavédelmi mobillabor is.

FRISSÍTÉS - 19:30

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés. A rendőrök 19 óra 20 perckor feloldották a forgalomkorlátozást a 81-es számú főút 34-es kilométerszelvényében, Bakonysárkány közelében. Ismét teljes szélességében járható az érintett útszakasz.

FRISSÍTÉS - 15:20

A rendőrök az érintett útszakaszon a teljes útlezárást feloldották, jelenleg a forgalom váltakozó irányban, félpályán halad.

FRISSÍTÉS - 13:30

A szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart az érintett útszakaszon, a gépjárművezetők az eset helyszínét Bakonycsernye, valamint Bakonysárkány irányába kerülhetik el. 

Összeütközött egy folyékony bitument szállító kamion és egy személyautó a 81-es főút Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán pénteken délelőtt. Az eset során a személyautó sofőrje, egy 57 éves móri illetőségű férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Az eset következtében a kamion az oldalára borult, a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi mobil labor is. 

Az Útinfó tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a Mór-Bakonycsernye-Bakonysárkány, vagy a Mór-Bokod-Kisbér szakaszokon lehet kerülni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók