3 évnél régebbi cikk

Hamarosan újra kinyit a feketehegy-szárazréti posta
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Hamarosan újra kinyit a feketehegy-szárazréti posta

A márciusi bezárás oka a járványhelyzet volt; azóta Maroshegyen vehetik át küldeményeiket az itt élők.

A Feketehegy-Szárazrét városrészben lakók március óta nem tudják helyben intézni postai ügyeiket; a járványhelyzet miatt ugyanis a Magyar Postának is számos rendkívüli intézkedést kellett bevezetni, mint például ennek a létesítménynek az ideiglenes bezárását.

Amint korábban írtuk, a városrész lakói azóta a több mint 10 kilométerre fekvő maroshegyi postán vehetik át csomagjaikat - ez többeknek jelent problémát, amit meg is fogalmaztak egy petícióban. Akkor, vagyis még március végén az ígérte a Posta, hogy a veszélyhelyzet feloldása után ismét kinyitnak Feketehegy-Szárazréten is, ez azonban a mai napig még nem történt meg.

Újbóli megkeresésünkre a posta sajtószolgálata jó hírt közölt:

"A koronavírus járvány enyhülésével a kormányzati intézkedésekkel összhangban a postákon is enyhültek a járványügyi megelőző intézkedések. 

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a járvány miatt ideiglenesen szüneteltetett székesfehérvári feketehegy-szárazréti posta nyitását július 20-tól tervezzük.

A postán munkatársaink a korábban megszokott nyitvatartással (H-P 08:00-18:00) várják ügyfeleiket" - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek