3 évnél régebbi cikk

Csónakból hallgathatjuk az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjét július 11-én, szombaton
·Kultprogram·Utolsó frissítés: undefined
Csónakból hallgathatjuk az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjét július 11-én, szombaton
·Kultprogram·Utolsó frissítés: undefined

Csónakban ringatózni az alkonyatban a tó vizén, és úgy hallgatni a lágy zenét - ennél hangulatosabb nyáresti kikapcsolódást elképzelni sem lehetne. A Csónakázó-tavon szombaton mindez megvalósul.

Meglepetéskoncertre készül az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Július 11-én, szombaton este 19.30-kor a Csónakázó-tó szigetén csendül fel Händel három szvitből álló Vízizenéje Kiss Diána Magdolna színművész és az Alba Regia Vegyeskar közreműködésével. Az est különlegessége, hogy az érdeklődők nemcsak a partról, hanem csónakokból is hallgathatják majd az előadását.

A Vitál Club együttműködésének köszönhetően 1 db 4 személyes csónak bérleti díja elővételben 1500 Ft, amelyet a Királysor 60. szám alatti üzletben, vagy a Csónakázó-tónál található kikötőben naponta 10-18 óra között válthatják meg. Egy csónak bérlése az előadás előtt, a helyszínen 2000 forintba kerül.

Ezen kívül a Vitál Club kenuit és kajakjait díjmentesen használhatják az érdeklődők a koncert ideje alatt, amelyet érkezési sorrendben foglalhatnak el, kezdés előtt fél órával.

Javasolt a sportos öltözék és a puha talpú cipő.

A bérlés további részleteiről a felsorolt elérhetőségeken lehet érdeklődni: Szipola Antal vitalclub@vitalclub.hu; (+36) 22 322-993; (+36) 30 450 9210; www.vitalclubsportaruhaz.hu

A szimfonikus zenekar nézőtérrel is várja közönségét, de aki kedvet érez hozzá, a magával hozott pléden pihenve is meghallgathatja a koncertet.

(Az esemény esőnapja: július 12. vasárnap 19.30.)

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek