3 évnél régebbi cikk

Halálos kimenetelű baleset történt a 62-esen, Seregélyesnél
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Halálos kimenetelű baleset történt a 62-esen, Seregélyesnél
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined

A baleset miatt félpályán halad a forgalom.

FRISSÍTÉS - 19:09: A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a 62-es számú főút 30-as kilométerénél, Seregéylesnél. (police.hu)

*

FRISSÍTÉS - 17:18: Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt július 10-én 13:40 körül a 62-es számú főút 30-as kilométerénél Seregélyes térségében. Egy Toyota típusú személyautó 64 éves rácalmási vezetője Székesfehérvár felől közlekedett Dunaújváros irányába, amikor - eddig tisztázatlan okok  miatt - áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy tehergépjárművel.

A személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon jelenleg is folyamatban van, a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad. (police.hu)

*

Egy kamionnal ütközött össze egy személygépkocsi a 62-es főút 30-as kilométerszelvényénél, Seregélyes térségében. A járművekben csak a vezetők utaztak, a személyautó sofőrje beszorult, a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

(Forrás: VÉSZ)

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek