3 évnél régebbi cikk

A Velencei-tó környékén lakók és nyaralók számára is elérhető a SPAR online shop házhoz szállítása
Fehérvár Médiacentrum fotója
Spar Magyarország
A Velencei-tó környékén lakók és nyaralók számára is elérhető a SPAR online shop házhoz szállítása

A SPAR egyre népszerűbb online shop házhoz szállítás szolgáltatása kilenc Velencei-tó környéki településen indult el júliusban.

A kiskereskedelmi vállalat folyamatosan bővíti azon települések körét, ahol a termékeket a személyes kiszállítás után otthonukban vehetik át a vásárlók. Budapest és vonzáskörzete mellett Tatabányán is sikerrel debütált a rendszer, amelyet július 13-tól már kilenc Velencei-tó környéki településen is elérhetővé tették.

A házhoz szállítási szolgáltatás Velencei-tóra történő kiterjesztésével újabb 9 település – Agárd, Baracska, Gárdony, Kápolnásnyék, Martonvásár, Nadap, Pákozd, Sukoró, valamint Velence – lakói is élvezhetik a modern és kényelmes vásárlási formát.

A prémium szolgáltatás a térségben élők vevők széles rétegét célozza meg. Könnyebbé teszi a bevásárlást azoknak, akiknek a sűrű napi elfoglaltságuk gyakran nem teszi lehetővé, hogy személyesen felkeressenek egy üzletet. A webshop emellett még kényelmesebbé teszi a tó környéki településeken nyaralók pihenéssel töltött idejét is.

A SPAR online shop rendkívül széles kínálatában az INTERSPAR hipermarketekben is megvásárolható valamennyi termék szerepel, így azokkal azonos árakon szerezhető be a mintegy 20 ezer árucikk. A megrendelés gyorsan és egyszerűen a hagyományos asztali számítógépek mellett okoseszközökön is végrehajtható.

További információ: www.spar.hu/onlineshop

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek