3 évnél régebbi cikk

Leteszteltük az ország második legnagyobb gokartpályáját Seregélyesen
Leteszteltük az ország második legnagyobb gokartpályáját Seregélyesen

Már csak néhány nap és a száguldás szerelmesei birtokba vehetik az ország második legnagyobb gokart- és technikai motoros pályáját, amely Seregélyesen épült meg.

A SER-Ring megalkotóinak sikerült körülbelül egy kilométeres aszfaltcsíkba belevarázsolni a profiknak és az amatőröknek is egyaránt élvezhető, tizenhat kanyarral rendelkező pályát.

Az ünnepélyes pályaavatót augusztus 6-án, csütörtökön tartották, amely során a Willisits Team versenyzőpalántái kaptak elsőként lehetőséget arra, hogy száguldozhassanak az új gokartpályán.

Mihályi Norbert, a létesítmény megálmodója, tulajdonosa tizennégy éves koráig aktívan és eredményesen vett részt hazai és nemzetközi bajnokságokon, később egy sikerre vitt vállalkozásnak köszönhetően elevenedett fel a befektetőben az ötletet, hogy megvalósítsa az impozáns, 300 millió forintos beruházást a seregélyesi önkormányzat segítségével.

Hétfőtől bárki, aki saját gokarttal rendelkezik kipróbálhatja a pályát, a bérgokartosokat pedig jövő szombattól várják Seregélyes-Szőlőhegyen.

És ha már mi is ott voltunk, gyorsan kipróbáltuk a vadiúj gokartpályát. Mutatjuk az végeredményt:

Borítókép: Fehérvár TV
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek