3 évnél régebbi cikk

Szavazzunk az Alba Innovárra!
·Hírekszavazás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/albainnovar
Szavazzunk az Alba Innovárra!
·Hírekszavazás·Utolsó frissítés: undefined

Az Alba Innovár is szerepel az Edison 100 idei listáján: a gyerekeket innovatív módon fejlesztő központra augusztus 25-ig lehet szavazni.

Az Edison100 egy tudásalapú, készségfejlesztő szervezetekből, intézményekből álló lista olyan kezdeményezésekkel, amelyek innovatív módon fejlesztik az óvodás és általános iskolás korú gyerekeket – többek között a tudomány, a digitális világ területén.

A 2020-as listán szerepel a székesfehérvári Alba Innovár Digitális Élményközpont is: „Bevezetést nyújtunk a robotikába, megtanítjuk az algoritmikus gondolkodást, fejlesztjük a jövő munkaerőpiacához szükséges készségeket. Alaptevékenységünk székesfehérvári iskolai osztályoknak foglalkozásokat biztosítani. A családok számára szervezett nyílt napok ismeretátadásról, és a szabadidő családi közösségben történő eltöltéséről is szólnak.” – olvasható a bemutatkozásban.

divany.hu oldalán augusztus 25-ig lehet szavazni a fehérvári fejlesztő kezdeményezésre; a legtöbb voksot kapó szervezet az Edisonplatform közönségdíját nyeri el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek