3 évnél régebbi cikk

Bréking! Szerda délután már használhatják az autósok a felújított Balatoni úti felüljárót
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/cserpalkovicsandras
Bréking! Szerda délután már használhatják az autósok a felújított Balatoni úti felüljárót

Augusztus 19-én, szerda délután 15 órától használhatják az autósok a Balatoni úti felüljárót - jelentette be Cser-Palkovics András polgármeste szerda délben a közösségi oldalán.

Bár kétségkívül nagy szükség volt a Balatoni úti felüljáró felújítására, legalább ugyanekkora szüksége van a szakaszra a fehérvári közlekedőknek.  A július 13-i lezárás óta az egyik legégetőbb kérdése a Székesfehérváron közlekedőknek, hogy mikor lesz újra járható?

Cser-Palkovics András polgármester augusztus 19-én délben közösségi oldalán jelentette be, hogy az autósok még aznap délután birtokba vehetik a felújított felüljárót.

"Az út továbbra is munkaterület ezért 30km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben! A gyalogoskorlátok telepítését a járdaszakaszoknál megkezdték: amíg ez a munkafázis nem fejeződik be, a felüljárón nem lehet gyalogosan közlekedni, a járdát továbbra is vasbeton elemekkel zárják le. A járdán és a csapadékrendszeren zajló munkák miatt munkaidőben rövidebb idejű félpályás korlátozásokra is lehet még számítani. A Balatoni út megnyitásával együtt lezárják a Batthyány utcai átkötést, és visszaáll az eredeti forgalmi rend a vasúti átjárónál." - írta posztjában a polgármester.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek