3 évnél régebbi cikk

Izmos felsőtestek és cuki cicák Fehérváron - pikáns jótékonysági akció a Herosz Állatotthonnál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szarvas Éva
Izmos felsőtestek és cuki cicák Fehérváron - pikáns jótékonysági akció a Herosz Állatotthonnál

Rendhagyó akcióval hívja fel a figyelmet a Herosz Fehérvári Állatotthon a gazdira váró cicák és kutyákra. A #meztelenfelsőtestkihívásaHeroszért eseményen kidolgozott testű fiúk és lányok fotózkodtak kiscicákkal és kiskutyákkal. Az állatotthonban azt remélik, a közösségi oldalukra kikerülő fotók népszerűsége az örökbefogadási kedvet is meghozza.

„Baby bumm volt a cicáknál, most volt a nagy ellések időszaka, és a csúcson 75 macska volt egyszerre a fehérvári állatotthon telepén. A macskák örökbeadása a legnehezebb, innen jött az ötlet, hogy mi a halálos kombináció: egy szép izmos férfitest és egy kiscica! Mi volna, ha csinálnánk egy meztelen felsőtest kihívást?” – mondta el Sohonyai Edit írónő, aki a Herosz Fehérvári Állatotthon önkéntes sajtómunkatársaként is tevékenykedik.

A rendhagyó akcióban az önkéntességen van a hangsúly, casting sem volt, a képeket nézve azonban senkit sem érhet csalódás (lásd a kezdőképet)! A fotókat Szarvas Éva készítette, a helyszínt az Oxygym fitnesz-terem adta, természetesen ingyen, ahogy a modellek is ingyen vállalták a „szolgálatot”. Az önkéntes segítőknek, vagyis Anikónak, Évinek, Fruzsinak, Gábornak, Reninek és Zitának a szervezők külön köszönik, hogy szabadidejüket áldozták a célért!

Kihívást leginkább a cicáknak jelentett a fotózás, akiket a gondoskodó fiatalok megnyugtattak, sőt meg is fésülték őket, mielőtt kamerák elé álltak.

Nézd meg a videóban itt:

Hogy a befektetett munkának milyen eredménye lett, hamarosan megnézhetjük az állatotthon közösségi oldalán. Aki pedig kedvet kap az örökbefogadáshoz, hetven cica és sok-sok kiskutya közül választhat az állatotthon telephelyén.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek