3 évnél régebbi cikk

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt csaptak le megint a fehérvári rendőrök, hárman kerültek őrizetbe
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt csaptak le megint a fehérvári rendőrök, hárman kerültek őrizetbe

Több zacskónyi fehér port és szintén műanyag tasakokba csomagolt zöld növényi törmeléket, továbbá készpénzt, mobiltelefonokat találtak, és foglaltak le.

A székesfehérvári nyomozók 2020. december 2-án kora hajnalban kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vettek őrizetbe. A megalapozott gyanú szerint a 34 éves abai lakos az elmúlt hónapokban több alkalommal adott el kábítószernek minősülő anyagot két férfinak.

A rendőrök T. István lakóhelyéül szolgáló ingatlanban és a használatában lévő garázsban kutatást tartottak, amelynek során kábítószer gyanúját keltő, több zacskónyi fehér port és szintén műanyag tasakokba csomagolt zöld növényi törmeléket, továbbá készpénzt, mobiltelefonokat találtak és foglaltak le. 

A nyomozók a férfit - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tesznek letartóztatására. A vele kapcsolatban álló, és tőle tiltott bódító hatású szert többször vásárló 26 és 30 éves székesfehérvári lakosokat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek