3 évnél régebbi cikk

Immunerősítőket adományozott a megyés püspök a fehérvári mentősöknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Immunerősítőket adományozott a megyés püspök a fehérvári mentősöknek

Spányi Antal megyés püspök immunerősítő szerekkel kedveskedett a Székesfehérvári Egyházmegye nevében a koronavírus járvány ellen védekező mentőknek. A 75 ajándékcsomagot a karácsony közeledtével ajánlotta fel az egyházmegye.

Az egyházmegye adományát Reszegi Imre Fejér megyei vezető mentőtiszt vette át a dolgozók nevében. Az adomány célja, hogy a lelki segítségnyújtás mellett a veszélyeztetett foglalkozást űző mentők immunrendszerét erősítsék, hiszen nemcsak a lakosság szűrése fontos, hanem a szűrést végzők egészségének megőrzése is.

"Nagyon fontos, hogy azok, akik ezt a munkát végzik, azoknak az egészségét is próbáljuk meg védeni, próbáljuk meg őket erősíteni. Fontos, hogy tudják, mellettük állunk, szeretetünkkel, tiszteletünkkel és megbecsülésünkkel. Kerestük, hogy mi lenne az, amivel igazán tudnánk segíteni az ő munkájukat, végül az a gondolatunk támadt, hogy talán az lenne a legjobb, ha az ő immunrendszerüket próbálnánk erősíteni és segíteni" - mondta Spányi Antal megyés püspök.

Spányi Antal hozzátette, hogy a vírushelyzet a számtalan káros hatása mellett jót is hozhat, hiszen most több lehetőségünk, több időnk van arra, hogy rácsodálkozzunk olyan szépségekre, melyeket eddig természetesnek vettünk, illetve a családi kötelékek is meg tudnak erősödni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek