3 évnél régebbi cikk

Lana, 2021 első székesfehérvári babája
·Hírek2021·Utolsó frissítés: undefined
Lana, 2021 első székesfehérvári babája
·Hírek2021·Utolsó frissítés: undefined

Idén ugyan nem a hagyományok szerint, de köszöntötte Székesfehérvár polgármestere 2021 első székesfehérvári babáját.

Egy kislány az új év első, székesfehérvári babája. Szepesi Lana január elsején, nem sokkal 13 óra után született a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban. 

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szülészetén 2021. január 1-jén 05.28 órakor egy pétfürdői édesanya adott életet kisfiának, majd a 06.55 órakor érkező, első Fejér megyei újszülöttet, egy enyingi kisfiút követően 13.14 órakor született Székesfehérvár első babája - mondta el az Önkormányzati Kommunikációs Központnak Dr. Hagymásy László, a Szülészet-nőgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa.

"Isten hozott, kicsi Lana!
Együtt érkeztél az újévi reménnyel és várakozással, hiszen Te vagy 2021 első fehérvári babája, és azt az örömöt és szeretetet, amit a családod számára hoztál, most egy egész város érzi. Ugyan nem a hagyományok szerint, személyesen, hanem telefonon, de azért átadhattam Édesanyádnak minden fehérvári nevében a gratulációnkat, és a Királyok Városának jókívánságait. Legyen nagyon hosszú, boldog életed itt, Fehérváron, a városban, ami mindig az otthonod lesz!" - áll dr. Cser-Palkovics András Facebook-posztjában, amelyben 2021 első székesfehérvári babáját köszöntötte.

Borítókép: ÖKK/Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek