3 évnél régebbi cikk

Szavazz a fehérvári István Király Általános Iskola osztályára a Cetelem Zöldsuli Programban!
Szavazz a fehérvári István Király Általános Iskola osztályára a Cetelem Zöldsuli Programban!

Az újrahasznosítás jegyében műanyag palackokból készítettek sakkfigurákat a másodikos gyerekek. Pályamunkájukkal több százezer forintot is nyerhetnek.

A Cetelem Zöldsuli Programjában indított pályázatán a székesfehérvári István Király Általános Iskola 2.c osztálya is indult egy szuper ötlettel. A pályázaton 15 osztály nyerhet 200 000 és 500 000 Ft értékben digitális eszközökre támogatást.

A gyerekek "a tudatos az új normális" jelszóval a környezetvédelem és az újrahasznosítás jegyében közösen készítettek egy játékot. Mivel az iskola csatlakozott a Sakkpalota oktatási programhoz, sakktáblát és figurákat alkottak, ötletesen műanyag palackok felhasználásával.

Íme az alkotás folyamatáról és a végeredményről készült videó:

 A szavazófelület már elérhető a www.cetelemzoldsuli.hu weboldalon.

A szavazást a jobb felső sarokban lévő szavazás menüpontban lehet indítani, kiválasztva megyénket és városunkat. Majd az István Király Általános Iskola alatt a RÁ SZAVAZOK gombbal megjelenő mezőbe, nevet, e-mail-címet megadva, és az adatvédelmi előírást elfogadva már csak egy lépés marad hátra. Az e-mailen érkező visszaigazoló levelet kell megerősítenünk szavazatunk véglegesítéséhez.

A pályázat alatt egy e-mail-címmel csak egy szavazat adató le január 15-ig 14 óráig.
Borítókép: YouTube
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek