3 évnél régebbi cikk

Márton megy, olasz utódja lehet a Vidinél?
·HírekFehérvár FC·Utolsó frissítés: undefined
Márton megy, olasz utódja lehet a Vidinél?
·HírekFehérvár FC·Utolsó frissítés: undefined

Az MTK-tól elszenvedett vereség után a MOL Fehérvár vezetőedzője azt mondta, ha segíteni nem tud, ártani nem akar. Ezt leginkább Márton Gábor lemondásaként értelmezik a sajtóban, van, aki már az új edzőről is rendelkezik információval.

Az OTP Bank-liga öt legutóbbi fordulójában négyszer kikapott a Vidi, vasárnap az MTK győzte le Fehérváron. A rossz széria aligha marad következmény nélkül, Márton Gábor vezetőedző fenti szavai arra utalnak, ő is tisztában van vele, mennie kell. Nyáron vette át a csapatot, amely jelenleg három pont hátrányban van a második felcsútiak mögött, és csak eggyel gyűjtött többet, mint a negyedik MTK. Az Index.hu arról ír, már az utódja is megvan a magyar vezetőedzőnek az olasz Cristiano Bergodi személyében.

Az 56 éves Bergodi Romániában több csapatnak is volt már a vezetőedzője. A Craiova kispadján tizennyolc mérkőzésen ült, ebből tizennégyet megnyert. Korábban dolgozott a kolozsvári CFR, a Voluntari, a marosvásárhelyi Tirgu Mures és a Rapid Bukarest csapatánál is. Olaszországban is edzősködött, játékos karrierje során pedig legtöbbször a Lazio színeiben lépett pályára az olasz élvonalban.

Borítókép: Wikipedia
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek