2 hónapnál régebbi cikk

Kalmár Zsolt a következő szezonban ismét pályára léphet
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
Kalmár Zsolt a következő szezonban ismét pályára léphet

Ha minden jól alakul, a 2024/25-ös szezonban újra keretében láthatja Kalmár Zsoltot a Fehérvár FC svéd, lengyel trénere. A játékos mint mondja, nagyon jó ütemben halad a fél éve történt sérüléséből való felépülés.

Kalmár Zsolt Fehérvárra érkezése óta mindössze 11 tétmérkőzésen bizonyíthatott új csapatában, mivel a Kecskemét elleni hazai mérkőzésen megsérült, és pár nappal később meg is kellett műteni a térdével, amivel már igen hosszú ideje bajlódik. A rehabilitáció nehezén már túl van, és mint mondja, minden a tervek szerint halad, elkezdhette a súlyzós edzéseket is.

"Az első 3 hónapban a gyógytornán vettem részt, aztán szépen fokozatosan próbáltunk jobban terhelni, a héten már elkezdtem a súlyos edzéseket is. A legfontosabb dolog, hogy izmot építsek, ami kell a futáshoz, úgyhogy remélem, hogy ez minél hamarabb sikerülni fog" - mondta el a labdarúgó.

Kalmár Zsolt hozzátette, nem fogja siettetni a dolgokat, csak akkor fog százszázalékos intenzitással edzeni, ha orvosai azt mondják, teljes mértékben felépült. A válogatott játékost a csapata teljesítményéről is megkérdeztük. 

"Nagyszerűen játszott a csapat az elmúlt hetekben, és amit kitűztünk magunknak, azt el tudtuk érni - itt most a nemzetközi kupaszereplésről beszélek. Az utolsó meccsen pedig a dobogóért küzdünk és remélem, hogy nagyon jó eredményt fogunk elérni, hiszen

nagyon jó csapat alakult ki, és úgy gondolom, hogy ebben a szezonban mindent beleadott mindenki.

Remélem, hogy azt a pluszt az utolsó meccsen meg tudjuk ugrani, és akkor tényleg egy remek szezont tudunk zárni" - hangsúlyozta a játékos.

A Vidi utolsó szezonbeli mérkőzését szombaton játsszák a Diósgyőr csapata ellen a Sóstói Stadionban, a meccsre jelképes, 500 forintos jegyárral várják a szurkolókat és a futballszerető fehérváriakat. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek