Mindössze 500 forintért váltható belépő a Fehérvár FC szombati hazai mérkőzésére 
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
Mindössze 500 forintért váltható belépő a Fehérvár FC szombati hazai mérkőzésére 

Ezzel is azt szeretné segíteni a város, hogy minél többen biztassák május 18-án 17.45 órától a csapatot, hiszen a bajnoki érem, a dobogós hely a tét.

Jelképes, 500 forintos jegyárakkal várják a szurkolókat és minden futballszerető fehérvárit szombaton a szezonbeli utolsó, Diósgyőr elleni hazai Vidi-meccsre, ezzel is azt szeretné segíteni a város, hogy minél többen biztassák május 18-án 17.45 órától a csapatot. 

Ez a mérkőzés dönt ugyanis a bajnoki éremről: ha győz, akkor dobogós a fehérvári csapat.

A tavaly a kiesés szélén álló Fehérvár FC a mostani bajnoki szezonban szép helytállással szerezte vissza szurkolói bizalmát. Az utolsó fordulóban is ezt a közösségi biztatást szeretné erősíteni a város azzal, hogy kedvezményes belépőjegyeket biztosít a futballszerető fehérváriaknak és a meccsre kilátogató hazai szurkolóknak.

Az Önkormányzat döntése értelmében a C1–C6 és a D1–D6 szektorokba, továbbá a vendégszektorba váltható meg az 500 forintos belépőjegy a szombati mérkőzésre.

A sorban állás elkerülése érdekében azt kérik, hogy aki teheti, váltsa meg online vagy elővételben a belépőjét, illetve aki a mérkőzésnapon személyesen szeretné ezt megtenni, az érkezzen időben, nehogy lemaradjon a kezdésről.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek