9 hónapnál régebbi cikk

Már három francia focistája van a Vidinek
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
Már három francia focistája van a Vidinek

A legújabb igazolás nemrég a Bajnokok Ligájában is pályára lépett.

Vereséggel kezdte az új szezont az immár Fehérvár FC néven szereplő piros-kék csapat, amelytől 13 év után távozott a névadó szponzor. A Mol nélkül mások a célkitűzések, de így is kellemetlen, hogy 65 percet emberelőnyben játszva is 2-1-es vereség lett a vége Újpesten. Vasárnap pedig a bajnok Ferencváros érkezik Sóstóra, nem lesz könnyű tehát javítani.

Sokan távoztak a csapatból, kevesebben érkeztek, és hallani olyan híreket is, hogy további játékosok eladása is napirenden van. Közben próbál erősíteni is a klub, ennek jegyében jelentették be, hogy az FC Kobenhavn csapatától kölcsönbe érkezik Mamoudo Karamoko. A francia csatár a Wolfsburg és a Linz profija is volt, mielőtt Koppenhágába igazolt. Kétszeres dán bajnok, egyszeres kupagyőztes, a Bajnokok Ligájában a Manchester City ellen is pályára lépett.

Vele együtt már három francia légiósa van a Vidinek, hiszen a nyáron igazolt Bambock mellett Houri is a keret tagja. "Az érkezésem előtt beszéltem velük, és elmondták, hogy nagyon jól érzik magukat, minden professzionálisan működik a klubnál, ezek szintén meggyőzőek voltak számomra. Izgatottam várom a szerdai napot, ugyanis ekkor lesz az első közös edzésem a csapattal. Mindig a maximumra törekszem a pályán, így abban bízok, hogy sikeres idény vár ránk" - nyilatkozta Karamoko a klubhonlapon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek