2 évnél régebbi cikk

Percekig képtelen volt válaszolni a zokogástól a riporter kérdéseire Nikolics Nemanja
·SportFehérvár FC·Utolsó frissítés: undefined
Percekig képtelen volt válaszolni a zokogástól a riporter kérdéseire Nikolics Nemanja
·SportFehérvár FC·Utolsó frissítés: undefined

Hiába állította be Szabó József gólrekordját vasárnap, az Újpest elleni vereséget követően Nikolics Nemanja percekig képtelen volt válaszolni a riporter kérdéseire a sírástól.

Zsinórban negyedik bajnoki meccsén szenvedett vereséget, így idén még egyszer sem szerzett három pontot a MOL Fehérvár FC. A Vidi vasárnap hazai pályán kapott ki teljesen simán a forduló előtt még utolsó helyen álló Újpesttől. A fehérvári csapaton a hétközi edzőváltás sem segített, a budapesti csapat második gólját ráadásul az a Budu Zivzivadze belsőzte a hálóba, akit néhány nappal korábban adott kölcsön a Vidi az Újpestnek.

Kapcsolódó
Megvan a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője

Michael Boris irányítja mától a csapatot, segítője a korábbi magyar válogatott támadó, Preisinger Sándor lesz.

A vasárnapi mérkőzésen a fehérváriak szépítő gólját Nikolics Nemanja szerezte a hajrában, aki ezzel ugyanúgy 111 gólos lett a Vidiben, mint a nyolcvanas évek sztárja, Szabó József. A támadót a meccs után hiába próbálta erről, és a régen látott negatív szériáról kérdezni az M4 Sport riportere, a könnyeivel küzdő válogatott csatár percekig képtelen volt megszólalni. Végül Nikolics szipogva köszönte meg a beszélgetést, és inkább elsétált az öltözőbe.

A szokatlan interjút a fotóra kattintva lehet megnézni:

Nikolics Nemanja az Újpest elleni vereség után

M4 Sport

A MOL Fehérvár a vasárnapi 2:1-es vereséget követően a negyedik helyen áll a bajnokságban. A Vidi eddig 11 ponttal szerzett kevesebbet, mint a még dobogós Kisvárda, és csak 8 pontra van a kiesést jelentő 11. helytől. Legközelebb pénteken lép pályára a székesfehérvári csapat a hatodik helyezett Paks otthonában.

Borítókép: M4 Sport
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek