3 évnél régebbi cikk

Március 16-tól több Fehérvárt érintő vasútvonalon is módosul a menetrend
Március 16-tól több Fehérvárt érintő vasútvonalon is módosul a menetrend

Pályakarbantartási munkálatokat végez március 16-tól március 27-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Veszprém, Tapolca, valamint Balatonfüred irányába közlekedőket.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint március 16-27-ig a Szabadbattyán-Balatonfüred-Tapolca állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 29 sz. Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Lepsény-Balatonfüred állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják majd az utasokat. A 972, 1974, 976, 1978, 977, 1973, 973 és 19723 sz. vonatok a Budapest-Déli-Tapolca viszonylatban pedig nem közlekednek.

A pályakarbantartási munkák miatt a 20 [Budapest-] Székesfehérvár-Veszprém vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A 9056 sz. vonat munkanapokon a Budapest-Déli – Székesfehérvár – Veszprém viszonylatban közlekedik. A 30 [Budapest-] Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A BALATON IC vonatpárok Lepsény állomáson megállnak, és a Budapest-Déli-Székesfehérvár felől/felé Balatonakarattya-Balatonfüred irányába/ból vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu  honlapon.

(Forrás: ÖKK)

Borítókép: Bácskai Gergely
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek