3 évnél régebbi cikk

Ideiglenesen bezár a szárazréti és három szombaton az Auchan-posta
·Hírekposta·Utolsó frissítés: undefined
Ideiglenesen bezár a szárazréti és három szombaton az Auchan-posta
·Hírekposta·Utolsó frissítés: undefined

A járványhelyzetben a dolgozói megbetegedések miatt szükséges az intézkedés.

Ideiglenesen felfüggesztik a Szárazrét posta működését Székesfehérváron március 25-től, amit a járványhelyzetben egyre növekvő dolgozói megbetegedések tesznek szükségessé. A következő három szombaton az Auchan áruházban található posta is zárva tart - erről tájékoztatja a Magyar Posta Zrt. a lakosságot.

Így szeretnék megőrizni a nagyobb postahivatalok működőképességét. Mint írják, az érintettekhez legközelebbi, a Palotai út 6. szám alatt működő 7-es postán továbbra is fogadják az ügyfeleket.

A Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatósága arról tájékoztatta Székesfehérvár onkormányzatát, hogy ideiglenes intézkedésekre kényszerül, melyek legfőbb célja, hogy az egyre súlyosbodó járványhelyzetben is fenntartsák a nagyobb postahivatalok működőképességét - ezért összevonják az szolgálatot ellátókat.

A dolgozóikat is érintő megbetegedések számának növekedése miatt március 25-től, csütörtöktől átmenetileg szüneteltetik a feketehegy-szárazréti posta működését. A következő három szombaton, azaz március 27-én, április 3-án és április 10-én pedig zárva tart az Auchan áruházban üzemelő posta is.

Az érintett körzetekhez legközelebbi 7-es számú posta a Palotai út 6. szám alatt - a kis Tesco épületében - továbbra is üzemel az alábbi nyitva tartási rend szerint:

Hétfő: 7:00-19:00
Kedd, szerda, csütörtök és péntek: 8:00-18:00
Szombat: 8:00-19:00
Vasárnap: zárva

Borítókép: Pál Loránd
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek