3 évnél régebbi cikk

Személyesen is lehet ügyet intézni az E.ON és az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálati irodáiban péntektől
Személyesen is lehet ügyet intézni az E.ON és az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálati irodáiban péntektől

Az újranyitás a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett történik meg.

Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport és az ELMŰ-ÉMÁSZ személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat, azaz az online, telefonos és videós ügyfélszolgálatot igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

A személyes ügyfélszolgálatok online időpontfoglalással látogathatók.

Az ügyintézéshez az E.ON-nál időpontot foglalni ide kattintva lehet, a lefoglalt időpontról pedig SMS-ben és e-mail-ben is megerősítő értesítést kapnak az ügyfelek. Az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálatára előzetesen időpontot foglalni ide kattintva vagy az EnergiApp mobilapplikáción lehet.

Mindkét szolgáltatónál egy időpontban csak egy ügy intézhető, és a foglalás 20 percre szól. A fennmaradó témákra a látogatást követően írásban válaszolnak a munkatársak.

Ugyanakkor mindkét energiaszolgáltató kéri az ügyfeleket, hogy ügyeiket lehetőség szerint ne személyesen, hanem telefonon vagy online intézzék egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

Borítókép: hna.de
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek