2 évnél régebbi cikk

Dobj egy csókot, és mentsd meg a méheket!
·ZöldInstagram·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
wwd.com
Dobj egy csókot, és mentsd meg a méheket!
·ZöldInstagram·Utolsó frissítés: undefined

A szépségápolási kütyükben utazó Guerlain-ház Instagramon indított útjára egy rendkívül nemes kezdeményezést, amely KissKiss Chain néven fut, és nincs más dolgotok, mint küldeni egy csókot, ezzel adva egy esélyt a méhek jövőjének.

Általában nem nagyon mozgok otthonosan a szépségiparos témákban, ám a Guerlain-ház kihívása (vagy ahogy írják, beautykampánya), annak is a szlogenje (a címben is szereplő Dobj egy csókot, és mentsd meg a méheket!) igencsak felkeltette az érdeklődésem. Elvégre nem minden nap lehet csókokkal méheket menteni, nemde?

A Guerlain egyébként már több mint tíz éve kötelezte el magát a méhek védelme mellett (jó néhány termékükben alkalmaznak természetes méhviaszt vagy más kaptárszármazékot), most pedig ezzel a rendkívül ötletes feladattal próbálják arra ösztönözni az embereket, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a kis zümmögőkre, akik nélkül nem sok jót jósolnak a szakemberek a jövőre nézve.

A kezdeményezés KissKiss Chain (a márka legnépszerűbb rúzscsaládja után szabadon) néven, Natalia Vodianova modell első körös cuppantásával indult hódító útjára, és egészen a hónap végéig (tehát szombatig) küldözgethetitek még puszijaitokat az Instagramon - számolt be róla a Marie Claire.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint virtuális csókot küldeni az Instagramon a KissKiss filtert, @Guerlaint és #GuerlainKissKissChain hashtaget használva.

És hogy mire jó ez a sok puszilkodás?

Nos, minden egyes csókos fotó feltöltése után 10 ezer mézgyűjtő virágot ültetnek el, amelyek mondanom sem kell, fontos tápanyagként szolgálhatnak apró, csíkos barátaink számára.

A kampány végén a növényeket az UNESCO-val, a Guerlainnel és a Francia Apidológiai Obszervatóriummal közösen 2020-ban alapított Nők a méhekért program résztvevői fogják elültetni a földbe. Most mondjátok, hogy nem menő!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Guerlain (@guerlain) által megosztott bejegyzés

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek