2 évnél régebbi cikk

Két napra lezárják a Selyem utca egy szakaszát
·Közlekedésközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Látrányi Viktória
Két napra lezárják a Selyem utca egy szakaszát
·Közlekedésközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

Jövő héten hétfőn reggel 8 órától egészen június 30-án, szerdán reggel 8 óráig lezárják a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom elől. A burkolathelyreállító munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik majd.

Szennyvízcsatorna-gerincvezeték hibaelhárítása utáni végleges burkolathelyreállítási munkálatok miatt június 28-án, hétfőn 8.00 órától június 30-án, szerdán reggel 8.00 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakasza.

A korlátozások időtartalma alatt a Selyem utca a Sütő utcától a Sziget utcáig, valamint a Sziget utca a Cserepes köz irányába vezető átkötő úttól a Selyem utca irányába zsákutcaként működik. A Selyem utcán keresztül a Horog utca irányából és irányába a Jancsár utca megközelítése és elhagyása biztosításra kerül.

A munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik, a Palotai út – Horog utca közötti kapcsolat az átmenő gépjármű forgalom számára biztosított marad.  

A korlátozás érinti a 29-es jelzésű autóbuszjárat járatútvonalát. A lezárás időtartama alatt a 29-es jelzésű autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik, a Csapó utca elnevezésű megállóhely mindkét irányban kimarad.

 Az érintett napokra a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kérik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek