2 évnél régebbi cikk

Csekkes fizetés helyett a kényelemes, gyors és biztonságos elektronikus befizetést javasolja a Széphő Zrt.
·Hírekfizetés·Utolsó frissítés: undefined
Csekkes fizetés helyett a kényelemes, gyors és biztonságos elektronikus befizetést javasolja a Széphő Zrt.
·Hírekfizetés·Utolsó frissítés: undefined

Több lehetőség is van arra, hogy elkerüljük az időigényes sorban állást, csökkentsük a közlekedéssel járó költségeket és az egészségügyi kockázatokat számlánk befizetésekor.

Ha még csekken fizetjük a távhőszámláinkat, de van bankszámlánk, nemcsak elkerülhetjük az időigényes sorban állást, de csökkenthetjük a közlekedéssel járó költségeket és az egészségügyi kockázatokat: válasszunk az elektronikus fizetési módok közül - hívja fel a figyelmet a Széphő Zrt.

Több lehetőség is van, ha a biztonságos, kényelemes és gyors elektronikus fizetési módok közül választunk:

Csoportos beszedési megbízás: a sokak által kedvelt fizetési lehetőségnél az egyszeri megbízást követően semmilyen további teendőnk nincs. A havonta fizetendő összegkeret maximalizálható, a szolgáltatást pedig a számlavezető bankunknál, valamint a Széphő ügyfélszolgálatán is igényelhetjük. Ha utóbbit választjuk, a szolgáltató munkatársai készséggel segítenek az ügyintézéshez szükséges dokumentumok kitöltésében és elküldésében.

SimplePay: Rendezhetjük fennálló tartozásunkat akár bankkártyával is a biztonságos SimplePay fizetési rendszeren keresztül a Széphő megújult online ügyfélszolgálati felületén.

Díjnet fiók: Néhány kattintással Díjnet fiókunkon keresztül is kiegyenlíthetjük akár saját vagy családtagjaink számláját. A regisztráció egyszerű, és ha ezt a megoldást választjuk, akkor rendezni tudjuk nemcsak a széphős számláinkat, de más, csatlakozott szolgáltatóét is. További információ és részletes tájékoztatás ide kattintva olvasható.

Utalás internetbankon keresztül: Az átutalás biztonságos, gyors, mindenki által könnyedén megtanulható folyamat. Mindössze néhány kattintással kiválasztható az eseti utalás menüpont, az aktuális havi befizetendő összeg beírását követően kedvezményezettként megnevezendő a Széphő Zrt. A közleményrovatban lényeges feltüntetni a felhasználó-azonosítót, ami a számla első oldalán található.

Amennyiben mégis személyesen szeretnénk befizetni számlánkat, úgy megtehetjük azt nyitvatartási időben a Széphő Zrt. Honvéd utca 1. szám alatti pénztárában. Itt aktuális egyenlegünket - igény szerint - bankkártyával is rendezni tudjuk.

Borítókép: Széphő Zrt.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek