2 évnél régebbi cikk

12 nap, 26 koncert: pénteken rajtol a FEZEN Liget
·ProgramokFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
12 nap, 26 koncert: pénteken rajtol a FEZEN Liget
·ProgramokFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

A Liget névre keresztelt, nyári hétvégékre időzített koncertsorozat pénteken 16 órakor rajtol, hogy aztán augusztus végéig csaljanak újra mosolyt a zenekarok a fesztiválrajongók arcára az Újváralja soron.

Már épül a nagyszínpad – két nap és indul Fehérvár új, egész nyáron át tartó rendezvénysorozata, a Liget! Július másodikától augusztus végéig minden hétvégén élőzenés koncertek és partik váltják egymást az Újváralja soron, a FEZEN fesztiválterületén.

Itt lesz mások mellett Ákos, Bye Alex, a Bagossy Brothers, Presser Gábor és a Csík zenekar, Rúzsa Magdi, a Never Say Never és a hazai rockzene legnagyobbjai is. 12 nap alatt 26 koncert várja a nyáron a fesztiválrajongókat.

"Én úgy aposztrofálom mindezt, hogy ez egy lelki gyógyír, a zene mindenképpen az. Az, hogy együtt lehet az ember a barátaival, családtagjaival, rég nem látott ismerőseivel, az pontosan a FEZEN. Ez volt az a találkozási pont rengeteg embernek, ahol évente egyszer össze lehetett futni a gyerekkori barátokkal. Ezt várom én a Ligettől is, ezért hívtuk életre. Hogy legyen egy olyan lehetősége az embereknek, ahol ez után a másfél év után kiengedhetik a gőzt" - mondta el Kovács Antal főszervező.

Július 2-án, pénteken 16 órakor nyílik majd a fesztiválkapu, Bye Alex és a slepp, illetve a Manuel várja majd a kilátogatókat a közel 4 ezer fő befogadására alkalmas fesztiválterületen. Szombaton pedig a HoneyBeast és Ákos ad majd koncertet ugyanitt.

"A minifesztivál hangulat adott mindenhez. Mivel készüljenek? Fontos a védettségi igazolvány vagy az alkalmazás, mellé egy fényképes igazolvány. Teljesen mindegy, hogy elővételes a jegy, vagy a helyszínen veszi meg valaki, a fentiek nélkül nem fogjuk tudni beengedni őket. Jelenleg ez a törvényi szabályozás, nyilván, ha ezt menet közben feloldják, rendkívül boldogok leszünk" - emelte ki Kovács Antal.

A koncertekkel kapcsolatban minden további információ a ligetfehervar.hu oldalon, illetve a Liget közösségi oldalain található.

Borítókép: Körtvélyes Tivadar/FTV
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek