2 évnél régebbi cikk

A foci-Eb fehérvári sztárjai jártak a Városházán
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Somos Zoltán
A foci-Eb fehérvári sztárjai jártak a Városházán
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined

A polgármester a Városházán fogadta a MOL Fehérvár válogatott játékosait, akik az EB-keret tagjaiként képviselték a fehérvári focit.

Ma délután a MOL Fehérvár FC három labdarúgóját, a magyar válogatott EB-keretének tagjait fogadta dr. Cser-Palkovics András polgármester, írja az ÖKK. A Városházára érkezett Nikolics Nemanja, Nego Loic és Bolla Bendegúz, akiknek – és a távollevő Fiola Attilának – a város közössége nevében gratulált a bajnokságon nyújtott teljesítményhez, és mondott köszönetet azért az élményért, amit a magyar szurkolók, a közönség kaptak: „A szívünk a magyar válogatotté, azon belül pedig azért is szurkoltunk, hogy a mi játékosaink hozzátegyék a magukét – és hozzá is tették. Nagyon szépen köszönjük!”

A találkozón Nikolics Nemanja kifejezte, hogy minden játékos számára életre szóló élmény volt az EB-szereplés, annak ellenére, hogy a csoportból nem jutottak tovább, kiérdemelték a tiszteletet. Elértük, hogy a legjobb csapatokkal szemben is helyt tud állni a magyar válogatott, amit a jövőben is folytatni kell, fogalmazta meg Nego Loic, akinél az UEFA hivatalos statisztikái szerint eddig nem volt gyorsabb játékos az egész tornán. Bolla Bendegúz ugyan nem lépett pályára, de azt mondta, szenzációs élmény volt együtt készülni a csapattal, és ott lenni a bajnokságon.

Cser-Palkovics András a találkozóról több képet is posztolt a Facebookra:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek