2 évnél régebbi cikk

15 eltűnt fehérvárit keres jelenleg a rendőrség, közülük 9 személynek évek óta nyoma veszett
·Hírekeltűnt·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
15 eltűnt fehérvárit keres jelenleg a rendőrség, közülük 9 személynek évek óta nyoma veszett
·Hírekeltűnt·Utolsó frissítés: undefined

15 székesfehérvári születésű ember szerepel a rendőrség eltűnt vagy ismeretlen helyen tartózkodó személyeket összegyűjtő listáján. 73 éves a legidősebb eltűnt fehérvári, míg a legfiatalabb 15 éves. Vannak olyanok fiatalkorúak akik nem először szerepelnek a listán. 9 fehérvárit évek óta nem találnak.

Nem kell napokat várni, érdemes azonnal a rendőrséghez fordulni, ha úgy érezzük, hogy baj van. Ilyen esetekben a hatóság körözést indít. Rögzítik az eltűnt személy adatait, és a rendelkezésre álló online felületeken megkezdik az illető keresését a hatályos jogszabály szerint 90 évig. Összesen 2180 eltűnt személyt keresnek ma Magyarországon. 

A rendőrség adatbázisában a székesfehérvári születésű eltűntekre keresve jelenleg 15 találatot mutat a police.hu honlap. Az adatbázis gyorsan frissül, folyamatosan változik a találati lista. Az eltűnt személyek egyharmada általában 15 napon belül előkerül. 

A székesfehérvári születésű eltűnt személyek közül a legfiatalabb a 15 éves Olár Kiara Mercédesz. A lány 2021. június 15-én tűnt el. A Szekszárdi Rendőrkapitányság rendelete el körözését. 

Naszádos Kitti Ilona augusztusban lesz 16 éves. A lány június 25-én tűnt el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Körözését a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendelte el. 

Németh Márió már a tavalyi cikkünkben is szerepelt. Akkor 2018 karácsony előtt tűnt el. Most újra keresik a fiatal. Németh Márió szeptemberben lesz 18 éves. Idén május 26-a óta ismeretlen helyen tartózkodik. 

Németh Laura Rozalinda szintén szerepelt már az eltűnt személyek listáján. Július végén lesz nagykorú a székesfehérvári fiatal. Lassan egy hónapja keresik, június 16-án tűnt el.

Kapcsolódó
22 eltűnt fehérvárit keres a rendőrség, a többségük fiatalkorú

A legidősebb eltűnt székesfehérvári idén lesz 72 éves, a legfiatalabb még nincs 13 sem. Akad köztük olyan, akit még csak egy napja keresnek, de olyan is, akit 26 éve nem találnak sehol. A rendőrség eltűnt személyeket tartalmazó adatbázisában néztünk körül.

A listán szereplő 15 fehérvári közül 6-an az elmúlt hetekben, hónapokban – a kritikus 3 hónapon belül –  tűntek el. 9 olyan fehérvári van a listán, akiknek évek óta nyoma veszett.

Madurka Gábor 2020 márciusában tűnt el. A 31 éves férfi körözését a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendelte el. Testmagassága 176-180 cm. Vékony testalkatú, haja színe barna, vállig érő. 

Lakatos Erik 2019 júniusában tűnt el. 1982-ben született. Köpcös testalkatú, 181-185 cm magas. Haja színe barna, szeme színe barna. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság rendelete körözését. 

Pintér Roland 15 éves korában tűnt el 2019 decemberében. Azóta sem került elő. Most 17 éves, körözését a Sárbogárdi Rendőrkapitányság rendelte el. 

9 éve keresik Farkas Tibort. A székesfehérvári férfi 1985-ben született. 190 cm magas. Különös ismertetőjegyei közé tartoznak tetoválásai, de emellett az arcon a járomcsontok kiállnak. Első két metszőfoga befelé áll, hátul a tarkóján egy nagy púp található, melytől deformáltnak tűnik a koponyája. Wilson kórban szenved, melytől kezei remegnek, beszéde nehezen érthető, járása bizonytalan.

10 évvel ezelőtt, 2011 májusában tűnt el Rivnyák Gyula. Tíz éve nem tudni semmit a férfiről, aki 1970-ben született. 161-165 cm magas, átlagos testalkatú. Különös ismertetőjegyet nem említenek. Körözését a Bicskei Rendőrkapitányság rendelte el. 

16 éve tűnt el a székesfehérvári Tóth Ildikó 2005.decemberében. Az akkor 20 éves lány azóta sem került elő. Eltűnésekor rövid fekete haja volt. A szeme színe kék. 161-165 cm körül magas, kövér testalkatú. Különös ismertetőjegy: sebhely az arcán.

17 éve keresik Kavecz Lászlót, aki 2004-ben tűnt el. Eltűnésekor 20 éves volt, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendelte el körözését. 

Lassan 18 éve keresik Jónás Tibort, aki az egyetlen olyan eltűnt fehérvári, akihez semmilyen képet sem rendeltek a listában. Különös ismertetőjegye sincs, annyit tudunk róla, hogy 1987-ben született. Vékony testalkatú, körülbelül 166-170 cm magas. Eltűnésekor tüskére vágott, rövid barna haja volt. A 34 éves férfi 2003. augusztus 29-én tűnt el. 

27 éve keresi a rendőrség a legidősebb ismeretlen helyen tartózkodó fehérvári születésű Boros Józsefnét. A hölgyet utoljára 1994. május 11-én látták, akkor 46 éves volt. Azóta  ismeretlen helyen tartózkodik. Boros Józsefné 1948-ban született, körözését a Móri Rendőrkapitányság rendelte el. 

Valamennyi eltűnt fehérvárit ezen a honlapon lehet megnézni. Aki bármelyikük hollétéről információval rendelkezik, haladéktalanul hívja a 112-t vagy a 107-et.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók