2 évnél régebbi cikk

Szavazás indult a buszmenetrendről
·Közlekedésbuszmenetrend·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Szavazás indult a buszmenetrendről
·Közlekedésbuszmenetrend·Utolsó frissítés: undefined

Két opció közül lehet választani: tesztüzem alatt álló új menetrend, illetve annak finomhangolása legyen, vagy hogy maradjon a régi menetrend, és azt fejlesszék tovább.

"Látva, hogy 3 nap alatt mennyi és milyen kritika érte az új buszmenetrendet, úgy döntöttem, hogy nincs értelme a tesztüzem végéig várakozni, azonnal lehetővé teszem a szavazást az új menetrendről" - tette közzé Cser-Palkovics András polgármester kedden reggel Facebook-oldalán.

Két lehetőség közül lehet választani:

  1. A tesztüzem alatt álló új menetrend és annak finomhangolása.
  2. Maradjon a régi menetrend, azt fejlesszék tovább a jövőben.

A közleményben a polgármester kiemeli, szeretné minél gyorsabban és számszerűen látni, mi a többségi vélemény, nemcsak a kritikák mennyisége miatt, hanem tárgyuk, legfőképpen a munkába járást illető felvetések és problémák miatt is, melyek nem tűrnek halasztást.

Kapcsolódó
„Vissza a régit!” - a fehérváriak többsége kiakadt az új buszmenetrend miatt

Még csak két napja él az új székesfehérvári buszmenetrend, de a város Facebook-oldalán már 1000 komment felett jár a poszt, ahol a hálózat tervezője várja a kritikákat.

A szavazást követően, annak eredményét figyelembe véve teszik majd meg a szükséges intézkedéseket.

Szavazni július 20-a, kedd reggel 8 óra és július 23-a, péntek reggel 8 óra között lehet a Székesfehérvár.hu oldalon ide kattintva.

A szavazás IP-védelemmel rendelkezik, a rendszer szűri és leválogatja az esetleges robotszavazatokat, egyéb csalási, befolyásolási kísérleteket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók