2 évnél régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztivál, velencei-tavi borkóstoló és Wellhello
·Programokhétvége·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Fehérvári program
Fehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztivál, velencei-tavi borkóstoló és Wellhello
·Programokhétvége·Utolsó frissítés: undefined

Július utolsó, egyben augusztus első hétvégéjén is számos fehérvári és környéki program közül szemezgethettek: kilátogathattok a Művészkorzóra, részt vehettek a Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztiválon, netalántán bulizhattok a Halott Pénz és a Wellhello slágereire.

Koncert: Liget - Halott Pénz, Wellhello és Dzsúdló
Mikor?: Július 30-31., péntek-szombat
Hol?: Liget

Fehérvár új, egész nyáron át tartó rendezvénysorozata, a Liget, amely során július másodikától augusztus végéig minden hétvégén élőzenés koncertek és partik váltják egymást az Újváralja soron, a FEZEN fesztiválterületén.

Július 30-én, pénteken 16 órától Halott Pénz, Wellhello és Dzsúdló várja majd a kilátogatókat a közel 4 ezer fő befogadására alkalmas fesztiválterületen. Szombaton szintén 16 órakor pedig Road és Lord ad majd koncertet ugyanitt.

Tudomány: Cselekvő Fehérvár
Mikor?: Július 30., augusztus 1., péntek, vasárnap
Hol?: Csónakázó-tó, Belváros

Nem csak a műszaki érdeklődésűeket várják a július 30-i programra, amelyen egy igazán izgalmas témával foglalkoznak: a Csónakázó-tó partján, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban a rádiózás és a világháló közötti kapcsolatról hallhatnak a résztvevők délután 5 órától.

Ezen kívül könnyed, nyáresti kikapcsolódásra várják a tánc szerelmeseit augusztus első napján. A Főnix Rock and Roll SE táncosai vasárnap 16 órától a Fő utcán, a Hotel Magyar Király előtti téren várják az érdeklődőket.

Zene: 5. Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztivál
Mikor?: Július 31., szombat 10:00
Hol?: Feketehegy-Szárazréti Közösségi ház

Idén ötödik alkalommal bonyolítják le, mint Bajnok Predator Box S.E. a Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztivált. Az elmúlt évekhez hasonlóan, ezúttal is a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházat kívánják segíteni. 2021-ben a Fejér Megyei Nőkért és Újszülöttekért Alapítvány, azon belül a gyermek Sürgősségi Osztály számára szerveznek gyűjtést. A fellépők között megtaláljátok Curtist és Essemmet is. A belépés ingyenes.

Gasztro: Nyitnikék - III. Nagy velencei-tavi sétáló borkóstoló
Mikor?: Július 31., szombat 15:00
Hol?: Pázmánd, Bálint Borárium

A Velencei-tó környéki borászok ismételt példás összefogásának újabb felvonása lesz ez a nagy izgalommal várt esemény, amelyen egy kis borvidék kicsiny körzetének meglepő sokszínűségét készülnek bemutatni: a homoktól a meszes löszön át a vulkanikus sziklákig, a kézművességtől a csúcstechnológiáig, az irsaitól a rizlingen át a kékfrankosig mindent, amit a velencei-tavi borászok képviselnek. Az érdeklődő vendégeket 15 órától várják a Bálint Borárium panoráma platóján (rossz idő esetén a látványpincében).

Kultúra: Művészkorzó
Mikor?: Július 31., szombat 17:00
Hol?: Belváros

Szombaton ismét Művészkorzó a belvárosban – a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ augusztus 7-ig tartó sorozatában ezúttal a Vörösmarty Színház művészeinek énekes-zenés műsorát láthatja a közönség a Városház téren 17 órától. Fél hattól a Magyar Királyi Kardforgatók Rendje tart hagyományőrző bemutatót, majd hat órától a Zenepavilonban az Alba Regia Vegyeskar koncertje zárja a programot. Az eseményen a királyi óriásbábok is látogatást tesznek.

A múlt szombati Művészkorzó is hatalmas sikert aratott:

Mozi: PikNik Mozi
Mikor?: Július 31., szombat 18:00
Hol?: Nádasladány

A PikNik Mozi július 31-én Nádasladányra látogat, ahol a Pomádét (Grease) tudjátok meglesni egy egyedülálló, hatalmas vászon előtt, ami több, mint 9 méter széles és 7 méter magas. A kényelmesebbek és a korán érkezők, akár padon ülve, míg a romantikusabbak a saját pokrócukon fekve élvezhetik a filmnézést a csillagok alatt. A kezdés naplemente után 21 óra magasságában lesz, a belépés a rendezvényre ingyenes. Érdemes időben érkezni, hogy biztosan legyen helyetek és az elemózsiáról se feledkezzetek meg. Hajrá!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek