1 évnél régebbi cikk

Szerdától nem lehet a Budai útról és a Gáz utcából a Lövölde irányába haladni
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Körtvélyes Tivadar
Szerdától nem lehet a Budai útról és a Gáz utcából a Lövölde irányába haladni
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined

A szerda reggeltől bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás szerint a Budai útról, valamint a Gáz utcából nem lehet a Lövölde út irányába kanyarodni, haladni.

Folyamatosan zajlik a Budai út felújítása: szerdán a harmadik üteméhez érkezik a Budai út – Lövölde út – Gáz utca csomópontban a víziközművek építése.

Augusztus 4-én 7 órától a kereszteződésben forgalomkorlátozást vezetnek be: megszűnik a Budai útról, valamint a Gáz utcából a Lövölde út irányában történő kanyarodás, haladás lehetősége.  

A korlátozások miatt a Vasútállomás irányába haladó 31/E és 34-es jelű autóbuszjáratok a Budai út – Deák Ferenc utca – Béke tér terelőútvonalon közlekednek, és a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak. Mindkét járat esetében kimarad a Lövölde út elnevezésű megállóhely; kimarad továbbá a Lövölde utcai gyorsétterem előtti Gáz utca/Budai út megállóhely is, helyette a könyvtár előtti kocsiállásban állnak meg a buszok.

A csomópont többi ágán az eredeti forgalmi rendnek megfelelően zajlik a közlekedés, a Budai út további szakaszán a korábban bevezetett forgalmi rend alapján a gépjárműforgalom egy-egy sávra korlátozódik.  

Kérik a lakosok és a gépjárművezetők megértését, türelmét és körültekintését úti céljaik megtervezésénél.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek