2 évnél régebbi cikk

Segítség a Femának: sürgősen irodai konténerekre lenne szükségük az állatmentőknek
·HírekÁllatmentés·Utolsó frissítés: undefined
Segítség a Femának: sürgősen irodai konténerekre lenne szükségük az állatmentőknek
·HírekÁllatmentés·Utolsó frissítés: undefined

A Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesületnek irodai konténerekre van szükségük, hogy a folyamatosan beérkező babakutyákat megfelelően tudják elhelyezni.

A Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület Facebook-oldalán kért segítséget az emberektől: sürgősen szükségük lenne irodai konténerekre, ugyanis férőhelyeik száma rohamosan csökken.

"Az idei fejlesztésben szeretnénk új karanténhelységet és orvosi szobát kialakítani. Nagyon sok sérült és kölyökállat érkezik a telephelyünkre, így a mostani karanténhelyiségünk nem tudja kiszolgálni az elhelyezésüket. Mind a kiskutyák, mind az újonnan beérkezett állatoknak az egészsége érdekében muszáj egy új helyet kialakítanunk" - mondta Lajos Bence, a Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület műveletirányítója.

Ezen kívül szeretnének beszerezni egy konténert, könnyűszerkezetes faházat vagy mobilgarázst, amelyben az adományokat el tudják helyezni.

"Nagy szükség lenne a támogatókra, mivel a koronavírus óta az adományok nagyon megcsökkentek, így a kiadások közel a 80 százalékát nekünk kell finanszírozzuk ahhoz, hogy működhessünk. Minél több a mentenivaló állat, annál több a fenntartási költség, amit önkéntes alapon sajnos már nem tudunk pótolni" - zárta Lajos Bence műveletirányító.

Adományokat, segítséget folyamatosan szívesen fogadnak a Fema küldetéséhez, az alábbi elérhetőségeken: +36 30 843 4346/+36 30 302 6669, CIB Bank: 10700093-67838194-51100005.

Borítókép: Megyeri Zoltán
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek