2 évnél régebbi cikk

Ezt az eltűnt abai nőt keresi a fehérvári rendőrség
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Ezt az eltűnt abai nőt keresi a fehérvári rendőrség
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined

A 48 éves abai lakos orvoshoz indult Székesfehérvárra, de oda már nem érkezett meg. A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A nő a jelenlegi adatok alapján 2021. október 4-én Abáról Székesfehérvárra indult, ahonnan nem tért vissza, és életjelet sem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre - olvasható a police.hu-n.

Az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-oldalon azt írják, a 48 éves abai lakos orvoshoz indult Székesfehérvárra, de oda már nem érkezett meg. Telefonon beszélt orvosával és íratott gyógyszereket, de azokat nem váltotta ki és vinni se vitt magával. Szorongásos pánik beteg, gyógyszeres kezelés alatt áll, ezek nélkül akár életveszélybe is kerülhet.

Az asszony 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös színű, félhosszú hajú. Eltűnésekor fekete színű bőrnadrágot, fekete színű dzsekit, továbbá fekete-fehér színű edzőcipőt viselt, és bézs színű női táskát vitt magával.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Győrfi Ferencnét felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Eltűnés miatt keresi a fehérvári rendőrség

police.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók