18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
2 évnél régebbi cikk

Használt óvszer, véres tampon, műsoros bugyi - a fehérvári kultúra kiverte a biztosítékot az erdőlátogatóknál
·Zöldszex·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Használt óvszer, véres tampon, műsoros bugyi - a fehérvári kultúra kiverte a biztosítékot az erdőlátogatóknál
·Zöldszex·Utolsó frissítés: undefined

A fenti táblát az Aszalvölgyi árokba tette ki egy lelkes természetjáró, ám az ott tapasztalt állapot nem egyedi jelenség. Székesfehérvári (szex)kultúra 2021.

A természet lágy öle izgalmas tud lenni, ezzel nincs is baj - az tegye fel a kezét, aki még sosem csábult el a zöld, romantikus vagy éppen vadregényes környezetben. Egy kis boldogság belefér, és nem feltétlenül csak az ominózus táblán látható okok miatt. Voltunk, vagyunk, leszünk fiatalok, kalandvágyóak, szerelmesek, izgalomra vágyók. A sort mindenki tetszése szerint folytathatja.

Az azonban, ami beteljesült szerelem után marad, na, az jogosan veri ki a biztosítékot nemcsak a táblát kihelyezőnél, de szerintem a legtöbb jó érzésű embernél. Ugyanis a vadregénybe szexelni járok egy bizonyos rétege oda már nem jut el, hogy az esemény utánról gondoskodjon: használt gumióvszerek, véres papírzsebkendők és tamponok, ilyen-olyan foltos bugyogók maradnak a párok után, és ez nemcsak az Aszalvölgyi árokban található kedvelt helyszínnél jellemző.

Szomorú jelenség, és csak az az elcsépelt mondat jut még eszembe, amit talán a legtöbb kisebb-nagyobb volumenű felvilágosításon átesett hallott már: ha ahhoz van eszed, fiam, hogy dugjál, a védekezéshez is legyen! Ja, és ahhoz is, hogy szedd össze magad után a szemeted!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek