2 évnél régebbi cikk

6 és fél órán át oltották a tűzoltók a fehérvári pince tüzét
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados
6 és fél órán át oltották a tűzoltók a fehérvári pince tüzét
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined

Tűzifa égett egy családi ház pincéjében Fehérváron. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a garázson keresztül mentek le a körülbelül tizenhat négyzetméteres pincébe, a szűk helyiséget végül habbal oltották el.

Vegyes tüzelésű kazán körül felhalmozott tűzifa égett egy családi ház pincéjében október 14-én Székesfehérváron. A földszinten alvó lakó szerencsére felébredt kora hajnalban és észrevette, hogy a házban füst van, ami az alagsorból szivárgott fel. Értesítette a tűzoltókat, a garázsból kitolatott az autójával, kivitt egy gázpalackot és a közműveket is elzárta az épületnél - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán.

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a garázson keresztül mentek le a körülbelül tizenhat négyzetméteres pincébe, ahol a mennyezetig felhalmozott tűzifa égett. A szűk helyiséget végül habbal oltották el. Az utómunkálatok során a tűzoltók az ablakon át pakolták ki a az átizzott tűzifát, kéziszerszámokkal átforgatták és vízzel áztatták. Az oltási munkálatok így hat és fél órán át tartottak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók