2 évnél régebbi cikk

200 statisztát keresnek egy kalandfilmhez, amit Fehérváron is forgatnak
·Filmcasting·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
vorosmartyszinhaz.hu
200 statisztát keresnek egy kalandfilmhez, amit Fehérváron is forgatnak
·Filmcasting·Utolsó frissítés: undefined

200 statisztát keresnek egy új látványos kalandfilmhez, amelynek zárójeleneteinek többek között a fehérvári belvárosban forgatják.

Hadik címmel látványos kalandfilm forgatása kezdődött meg a napokban országszerte. Szikora János rendezésében készülő produkció egyes zárójeleneteinek Székesfehérvár történelmi belvárosa ad otthont november 3-5. között.

A készülő alkotásnak nemcsak a Vörösmarty Színház színművészei lesznek részesei, hanem a fehérváriak és környékiek is, hiszen a grandiózus utcai jelenetekhez a produkció 200 fős statisztát keresnek.

Feltételek, információk:

  • A november 5-i (péntek) forgatásra korhatártól függetlenül bárki jelentkezhet, a forgatás várhatóan hajnali 6 és 18 óra között fog zajlani.
  • A statisztáknak napidíj és napi többszöri étkezés biztosított. A jelentkezők előzetes castingon vesznek részt. Védettségi igazolvány kötelező.
  • Jelentkezési határidő: október 29. 12:00
  • Bővebb információ és jelentkezés: Németh Mariann Mary - 70/6699311
  • A jelentkezők egész alakos fotóval ellátott bemutatkozó levelét a maryke67@gmail.com címre várjuk.

Ki volt Hadik András?

A Kis-Szabó Márk forgatókönyve alapján Szikora János rendezésében idézi fel a látványos kalandfilm a magyar történelem egyik, 1757-es legdicsőbb mozzanatát,
azt, ahogy Hadik András, legendás magyar huszár maroknyi csapatával, merész katonai bravúrral megsarcolta Berlint.

Kapcsolódó
Székesfehérváron nyomozott az FBI

Persze nem a valóságban, hanem csak egy amerikai nyomozós sorozatban, az FBI: Internationalben, amely első epizódjában számos fehérvári helyszínt forgatnak fel az igencsak jól szituált ügynökök.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő produkciót Steve Dent, a Marvel-filmek, valamint a Robin Hood és Az ember gyermeke akciórendezője segíti tanácsaival, de technikai rendezőként Dyga Zsombor filmrendező is jelen van a stábban. A Hadik film várhatóan 2022 decemberében kerülhet a mozikba.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek