2 évnél régebbi cikk

Vasárnaptól forgalmirend-változás lép életbe a Kikindai utcában
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Vasárnaptól forgalmirend-változás lép életbe a Kikindai utcában
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

Erre azért van szükség, mert a fehérvári új oltópont helyszínén megnövekedett az utcai sorban állás, és a gépjárműforgalom miatt időszakonként balesetveszélyes állapot alakult ki.

Mivel az oltásra érkezők száma várhatóan még tovább növekszik november 22-e és 28-a között, amikorra a kormány oltási akcióhetet hirdetett, ezért forgalmirend-változás lép életbe a Kikindai utcában.

A balesetek elkerülésének érdekében vasárnaptól a Kikindai utca a Budai út irányából a Seregélyesi út irányába egyirányú lesz. A Kikindai utcába gépjárművel behajtani kizárólag a Budai útról jobbra kisívben, a belváros irányából lehet.

A forgalmirend-változással egyidejűleg a gyalogosforgalom, valamint az oltásra várakozók számára az úttesten kordonokkal szélesítik ki a járdát.

A korlátozás miatt az utcában megállási tilalmat vezetnek be. Az oltópontra autóval érkezők a Seregélyesi úti, a Kikindai, valamint a Hunyadi utcával határolt parkolókat használhatják, melyek a belváros, valamint az elkerülő út irányából a Seregélyesi úton közelíthetők meg.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek