2 évnél régebbi cikk

Biztos munkahely, kiszámítható jövő: dolgozz Fejér megye nagy múltú agrárcégénél!
·Gazdaságmunkahely·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Biztos munkahely, kiszámítható jövő: dolgozz Fejér megye nagy múltú agrárcégénél!
·Gazdaságmunkahely·Utolsó frissítés: undefined

A mezőgazdaság területe a járvány idején is stabil, kiszámítható és biztos talajt jelent a munkaerőpiac világában.

Fejér megye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-től Enyingi Állami Gazdaság néven működött.  

A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenleg nyitott pozíciók:

  • A Kiscséripusztai (Polgárdi –Kiscséripuszta) szarvasmarha telepén villanyszerelő, karbantartó, és állattenyésztési munkakörök (fejő, borjúgondozó, elletős, ivarzó kifogó).
    A villanyszerelő munkakör betöltésének feltétele: szakirányú iskolai végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni  az  06/30-9272-076 és a 06/30-6636912  telefonszámokon lehet.

  • Az Ágostonpusztai telephelyen agronómus, növénytermesztési termelésirányító munkakörök.
    A munkakör betöltésének feltétele: szakirányú végzettség. Jelentkezni  az  06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  • Az Ágostonpusztai telephelyen traktoros, villanyszerelő, szárítókezelő, mikrobuszvezető munkakörök.
    A traktoros, illetve a villanyszerelő munkakör betöltésének feltételei: szakirányú iskolai végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent.  A mikrobuszvezető munkakör betöltésénél előnyt jelent a lajoskomáromi, dégi vagy középbogárdi lakóhely. Jelentkezni az 06/30-9272-077  telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek