4 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári telephelyű az ország harmadik legkedveltebb munkahelye
Fehérvári telephelyű az ország harmadik legkedveltebb munkahelye

Ezúttal a munkavállalók pontozták a cégeket, a Top Employers Hungary ugyanis jelenleg az egyetlen független rangsor, amely kizárólag a dolgozók értékelésén alapul.

A Munkahelyeink.hu nemzetközi karrier platform nyilvánosságra hozta a legkedveltebb hazai munkaadók toplistáját: a legmagasabbra értékelt munkáltató a Yettel Magyarország lett, a második a Pepco Magyarország, míg a harmadik az Harman Magyarország, amelynek telephelye Székesfehérváron található, de jelen van Budapesten és Pécsen is.

Az oldal 2024-ben harmadik alkalommal készítette el Top Employers Hungary listáját, amely kizárólag a korábbi és jelenlegi alkalmazottak véleménye alapján állapítja meg Magyarország legkedveltebb munkahelyeinek rangsorát. A kezdeményezés célja, hogy hiteles információt nyújtson a munkakeresőknek a munkahelyekről, valamint maguknak a munkaadóknak is visszajelzést adjon a munkáltatói márkaépítés területén végzett tevékenységük eredményéről. 

A rangsor átlátható módszertan alapján, valódi munkavállalói visszajelzésekre épül - emeli ki a platform. Az összesített pontszám 70 százaléka az általános értékelésből, valamint öt, egyenként 6 százalékot érő kritériumból áll össze (bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek).

 A felmérés a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakban adott értékelések alapján készült. A listára csak azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb 30 munkavállalói értékelést kaptak.

Ez a teljes rangsor:

 1. Yettel Hungary
 2. Pepco Hungary
 3. Harman Hungary
 4. METRO Hungary
 5. Coca-Cola HBC Hungary
 6. PENNY
 7. dm Hungary
 8. JYSK Hungary
 9. Erste Bank
 10. Audi Hungaria 
 11. Bosch Magyarország
 12. McDonald's Magyarország
 13. Samsung
 14. Continental Hungary
 15. Jabil Circuit
 16. Magyar Telekom
 17. . ALDI Magyarország
 18. Richter Gedeon Nyrt.
 19. Deutsche Telekom IT Solutions HU
 20. ROSSMANN Magyarország
 21. Lidl Magyarország
 22. OTP Bank
 23. MOL Group
 24. SPAR Magyarország
 25. Vodafone Magyarország
 26. Tesco Magyarország
 27. Flex Hungary
 28. MÁV - START Zrt.
 29. Magyar Posta
 30. Auchan Magyarország
Borítókép: pixabay.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek