A szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay
A szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!

Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamionsofőr vagy épp egy dörzsölt taxis. Igen, mind ugyanabban a szakmacsoportban tevékenykednek, ám ez távolról sem jelenti azt, hogy ennyiben ki is merült ez a szakma.

Mivel a vezetői engedély megszerzésének lehetősége szinte mindenki előtt nyitva áll, ezért ez tűnik a legkézenfekvőbb opciónak, amikor álláskeresésre adjuk a fejünket. Mai cikkünkben azonban megmutatjuk, hogy milyen egyéb munkakörökben lehet dolgozni ezen a szakmán belül.

Nem a klasszikus szállítói szerep!

Futár, ügyintéző munkakörben állás Budapesti ingatlanüzemeltető cégnél többek között az egyik opció, amelyre akár már ma lehet jelentkezni a Budapestállás oldalán.

Bár talán elsőre nem mondanánk annak a klasszikus fuvaros/futár/szállító munkának, mégis sok utazgatásra, sok ilyen jellegű feladatra lehet számítani, természetesen ahogy a jelen példa sejteti, ingatlanüzemeltetési feladatok és teendők kapcsán várnak ránk megbízatások.

Ez azonban semmiképp se szegje egyetlen álláskereső kedvét sem, hiszen igencsak érdekes munkakörnek ígérkezik a fent említett futár, ügyintéző állás.

Nem való mindenkinek, hiszen nagyon mobilisnak kell hozzá lenni, így annak, aki szeret napi 8 órában egy asztalnál elüldögélni, annak ez nem egy ideális munkakör.

Fő a változatosság!

Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, ez a szakma, és azon belül is ez az állásajánlat annak való, aki szereti a változatosságot és a pörgést. Mert hogy ügyintézőként garantáltan nem lesz senkinek két egyforma munkanapja, az biztos. Sőt, a gyorsaság is mindenképpen kell, hogy jellemezze a jelöltet, hiszen alapvető elvárás, hogy egy-egy feladatot minél gyorsabban lássanak el a munkavállalók, hogy a ház ügyei valóban gördülékenyen és akadálymentesen haladjanak a saját medrükben.

Éppen ezért nagyon meg kell fontolnia annak, aki ilyen jellegű pozícióra adja be a pályázatát a Budapestállás oldalán, hogy a személyiségjegyei alapján mennyire neki való az adott feladat.

Az sem baj, ha most lemaradtunk!

Nagyon kellemetlen tud lenni az a helyzet, amikor végre rábukkanunk egy számunkra ideális álláshirdetésre, és amikor küldeni szeretnénk az önéletrajzzal együtt a pályázatunkat, akkor szembesülünk a csúf valósággal: a pozíció betöltésre került.

Persze aggodalomra semmi ok, ugyanis ha beállítjuk, hogy kérünk értesítést egy-egy ilyen jellegű álláshirdetésről, akkor mindenkinél hamarabb értesülhetünk arról, hogy újabb hirdetést jelent meg a fentebb említett álláskereső portál oldalán.

Így aztán nem kell versenyezni sem mással, sem az idővel, szépen kényelmesen fogunk tudni jelentkezni álmaink munkájára.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek