2 évnél régebbi cikk

A piás férj berántotta a kéziféket, árokba csapódott a Suzuki Fehérvár felé a 62-esen
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
A piás férj berántotta a kéziféket, árokba csapódott a Suzuki Fehérvár felé a 62-esen
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined

A sofőr megsérült, a férfi nem tudta indokolni tettét.

A 62-es számú főúton történt közúti közlekedési balesetről tettek bejelentést a rendőrségre még augusztus 22-én délután - írja a police.hu

Egy perkátai nő Dunaújváros irányából Székesfehérvár felé közlekedett, amikor haladása során az autóban utasként mellette ülő férje hirtelen, indokolatlanul behúzta a kéziféket. A sofőr a váratlan fékhatás következtében elvesztette uralmát a jármű felett, az útról lesodródott, majd a vízelvezető árokba csapódott.

A balesetben a járművezető könnyebben megsérült, másnak nem esett baja.

A helyszínen történt rendőri intézkedés alkalmával a balesetet okozó 28 éves perkátai férfival szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött, és a későbbi mérések eredménye is megerősítette az utas ittasságát.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a perkátai férfi ellen. A gyanúsított kihallgatása során elismerte és megbánta tettét.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek a napokban továbbították.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók