2 évnél régebbi cikk

Videón a fehérvári diákokból álló Kisangyalok karának ünnepi műsora
·MultimédiaSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Fehérvár FMC
Videón a fehérvári diákokból álló Kisangyalok karának ünnepi műsora
·MultimédiaSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined

9 fehérvári általános iskola diákjainak részvételével készült a Kisangyalok Karának ünnepi műsora. A járványhelyzet miatt a Városház téren nem lépnek fel a gyerekek, de a produkció elérhető az fmc.hu YouTube-csatornáján és a Fehérvár Televízió ünnepi műsorkínálatában.

A Kisangyalok karát – a város énekelni szerető diákjaiból szervezett alkalmi kórust – idén a járványhelyzet miatt élőben nem hallhatjuk a Városház téren. Az egyedülálló alkalmi kórus előadásai nagyon népszerűek voltak  és felejthetetlen részét képezték a Fehérvári Adventnek.

A gyerekek minden évben meghitt, bensőséges hangulatot varázsoltak Advent utolsó vasárnapján Székesfehérvár belvárosába. Az idei évben bár élőben nem láthatjuk a különleges produkciót, de a Fehérvár Televízió rögzítette a felhívásra jelentkezett énekkarok előadásait, így felvételről élvezhetjük a gyerekek hangját az utolsó adventi hétvégén.

9 általános iskola vett részt a különleges produkcióban: a Felsővárosi Általános Iskola, a Hétvezér Általános Iskola, a Kodály Zoltán Általános Iskola, a Munkácsy Mihály Általános Iskola, a Talentum Református Általános Iskola, a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola, a Tóvárosi Általános Iskola, a Vasvári Pál Általános Iskola, a Zentai Úti Általános Iskola.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek