2 évnél régebbi cikk

Tovább tart nyitva a héten a fehérvári parkolási ügyfélszolgálat
·Közlekedésparkolás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Városgondnokság
Tovább tart nyitva a héten a fehérvári parkolási ügyfélszolgálat
·Közlekedésparkolás·Utolsó frissítés: undefined

Ezen a héten hétfőtől csütörtökig este hatig, pénteken pedig délután négyig várják az ügyfeleket a székesfehérvári parkolási ügyekkel kapcsolatban.

Meghosszabbította nyitvatartását január utolsó hetében a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata, írja a varosgondnoksag.hu. A várhatóan megnövekedő ügyfélforgalom miatt ezen a héten hétfőtől csütörtökig 8 és 18 óra között, pénteken pedig 8 és 16 óra között tartanak nyitva.

A nyáron cserélt lejárt bérletek 2022. január 31-ig érvényesek.

A portál felhívja a figyelmet arra, hogy a lakossági parkolóbérletek kiváltását már az interneten is lehet intézni. Kiemelik: az online felületen az I-es, II-es és III-as övezetekre szóló bérletek válthatók ki, a történelmi Belváros kiemelt övezetre szóló éves behajtási engedélyek igényléséhez azonban személyesen kell a Városgondnokság parkolási ügyfélszolgálatára bemenni.

A tavaly indult fehérvári parkolási felületről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Már online is ki lehet váltani a lakossági parkolóbérleteket

A szekesfehervarparkolas.hu november eleji indulása óta mintegy félezren váltották már ki otthonról, online a parkolóbérletüket. Január végéig várhatóan mintegy négyezer bérletet cserélnek majd le a fehérváriak, melyet immár sorban állás nélkül is megtehettek már!

A Városgondnokság parkolási honlapján a lakossági bérletek online kiváltása mellett lehetőség van az NFC-parkolókártyák feltöltésére, a parkolási pótdíjak befizetésére, sőt még az NFC-kártyával indított parkolás befejezésére is.

Az interneten kiváltott bérleteket papír alapon nem adják ki, ugyanis a parkolóőröknél található ellenőrző eszköz online adatbázisa tartalmazza a kiváltott bérletekhez tartozó rendszámokat és a helyszínre vonatkozó jogosultságokat is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek