2 évnél régebbi cikk

Jubileumi 20. Esküvő Kiállítás lesz Székesfehérváron
·Kultesküvő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Esküvő Kiállítás
Jubileumi 20. Esküvő Kiállítás lesz Székesfehérváron
·Kultesküvő·Utolsó frissítés: undefined

Ha már megvan a nagy nap időpontja, de jól jönne egy kis segítség a szervezésben, a székesfehérvári Esküvő Kiállításon biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatót.

Hamarosan elindul az esküvőszezon, és azok a párok, akik idén szeretnék összekötni az életüket, szinte biztosan kitűzték már a nagy nap időpontját. Ám ez csak az első lépés - talán a legkönnyebb pillanat azon az úton, amíg a boldogító igen kimondásáig jutnak a jegyesek.

Hogy a szervezés időigényes és sokszor nehézkes menete kicsit könnyebb legyen, Székesfehérváron idén már 20. alkalommal hívják egy helyszínre az esküvői szakma kiváló és elismert képviselőit, akik évek-évtizedek óta sikeresen elégítik ki az ifjú párok igényeit, valósítják meg ötleteiket, és teszik felejthetetlen emlékké közös életük kezdetének napját.

Az Esküvő Kiállításon ugyanis idén is több mint 40 szolgáltatóval ismerkedhetnek meg a párok február 12-én, szombaton 9 és 19 óra között Székesfehérváron, a Hotel Novotelben, az Ady Endre utca 19. szám alatt.

"A kiállításon a térség legjobb esküvői szolgáltatói várják a jegyespárokat, felsorakoztatva a legújabb trendeket, a legjobb ötleteket, az újdonságokat. Célunk, hogy minden esküvő a párok életének legnagyobb bulija legyen, hogy semmin se kelljen aggódniuk és felhőtlenül élvezhessétek a nagy napot. A tapasztalataink azt mutatják, ehhez az kell, hogy megbízható, profi szolgáltatókra bízzák magukat, akik mindent kézben tartanak" - hangsúlyozta Kanizsay Ákos főszervező.

A pároknak tehát nincs más dolguk, mint elmenni az Esküvő Kiállításra, rászánni ezt a napot arra, hogy érdeklődjenek, beszélgessenek, ötleteljenek, kóstoljanak, próbáljanak és persze foglaljanak, ha megtalálták az igazit...

Esküvő Kiállítás Székesfehérvár | Novotel from MikoDesign on Vimeo.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek