2 évnél régebbi cikk

Itt a Bortúra okostelefonos alkalmazás
·TechKocka·Utolsó frissítés: undefined
Itt a Bortúra okostelefonos alkalmazás
·TechKocka·Utolsó frissítés: undefined

Kis túlzással mondhatjuk, hogy hazánk borai világhírűek. Azonban ettől függetlenül ha fel kéne sorolnunk néhány hazai borvidéket, akkor huszonkét (!) borvidékünkből jó, ha párat tudnánk említeni.

Éppen ennek okán gondolta úgy az Országos Bortúra csapata, hogy életre hívja a Bortúra alkalmazást. Az alkalmazás amúgy hiánypótló, lévén még csak hasonló tematikájú applikáció sincs a hazai piacon.

Az app használatával teljes áttekintést kaphatunk a hazai borvidékek teljes palettájáról. Segítségével akár egy hétvégi túrázás vagy kirándulás célpontját is úgy tudjuk megtervezni, hogy legyen lehetőségünk megkóstolni egy-egy vidéki szőlőbirtok, vagy borospince kiváló borát.

Az alkalmazás pillanatnyilag száznál is több helyszínt tartalmaz, és a lista folyamatosan bővül. Az Országos Bortúra csapata honlapjukon keresztül folyamatosan keresi az új partnerborászatokat, hogy az alkalmazás a lehető legtöbb hazai bortermelő elérhetőségét tudja a borkedvelőknek átadni. 

Az applikáció nem titkolt célja, hogy felélénkítse a hazai borturizmust, és segítségével a felhasználók akár online bejelentkezés alapján borprogramokra is tudjanak időpontot  foglalni.

De az sem utolsó szempont, hogy a Bortúra komoly lehetőséget biztosít nem csak a nagyoknak, de kisebb borászatok számára is, hogy ismertségük növekedhessen. Ezáltal mi, lelkes borfogyasztók a lehető legmélyebben kiművelhessük magunkat a hazai borok világában.

Az alkalmazás elérhető Apple és Android telefonokra egyaránt.

Borítókép: pixabay.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek