1 évnél régebbi cikk

Legyen felkészült és tartson otthon kombinált fogót, valamint csípőfogót!
·Életmódotthon·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
bestmarkt.hu
Legyen felkészült és tartson otthon kombinált fogót, valamint csípőfogót!
·Életmódotthon·Utolsó frissítés: undefined

Egy költözés alkalmával, amit egy férfi mindenképpen magával visz, az a szerszámkészlete, mivel sosem tudhatja az ember, hogy mikor jöhet jól egy fúró, egy csavarhúzó, egy csípő- vagy kombinált fogó. Rengeteg olyan tevékenység alkalmával szükség lehet az eszközökre, amelyek kifejezetten hétköznapinak számítanak, azonban orvoslásukhoz elengedhetetlen azok megléte.

Amennyiben nem szeretne a szomszédra várni, amíg kölcsönadja azt a bizonyos eszközt, vagy nem szeretne szakembert hívni egy végtelenségig egyszerű feladat elvégzéséhez, akkor a legjobb, ha időben beszerzi a barkácsoláshoz, javításhoz, szereléshez szükséges eszközöket háztartásába.

Melyek a legalapvetőbb eszközök?

Vannak olyan hagyományosnak számító szerszámok, amelyek valóban nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Ilyenek például a csavarhúzó különböző típusai - a csillag csavarhúzó, a lapos fejű csavarhúzó, a csípőfogó, a fogó, az imbuszkészlet és a villáskulcs készlet. Amennyiben ezekkel már rendelkezik, akkor igazán felszereltnek mondhatja barkácskészletét, és szinte minden sürgető problémát meg tud majd oldani a ház körül. 

Valamit meg kell húzni a kerékpáron, esetleg ki kell feszíteni egy gombot a helyéről? Akkor ott a laposfejű csavar! Meg kell feszíteni valamit, esetleg meglazítani? Segítségére lehet a kombinált fogó, mint ahogyan a neve is tükrözi, kifejezetten sokoldalúan felhasználható az élet minden területén. Multifunkciós eszköz révén több kéziszerszám helyettesítésére is szolgálhat, így mindenképpen előnyös, ha kéznél van! 

A kombinált fogó és a csípőfogó jellegzetességei

Használhatja drótok vágáshoz, csavarok, szögek megfogásához, esetlegesen rögzítésre is. Összességében egybe olvasztotta a csípő- és laposfogó, valamint a francia kulcs jellegzetességeit és előnyös tulajdonságait, így egy kifejezetten hasznos eszközbe tömörülve.

Amennyiben szeretne felkészült lenni és kéznél tartani a leglényegesebb barkácseszközöket, akkor nézzen körül a BestMarkt kombinált fogó és csípőfogó kínálatában, és tudjon meg többet az eszközökről!

Nem hiányozhat a csípőfogó sem a készletből, hiszen huzalok, drótok vagy egyéb vékonyabb, de mégis erősebb anyagok elvágására szolgálhat. Számos típusa ismert, így különböző méretben és kialakításban kapható a boltokban, így még specifikusabban tudja kiválasztani, kifejezetten az Ön által végzett tevékenységhez. Ebből az eszközből is jó, ha többféle van a háznál, hiszen megkönnyítheti a munkavégzést. 

A markolat kialakítása sem egységes, amely leginkább a professzionális és a hagyományos vagy hobbi eszközök közti elsődleges különbségként fedezhető fel. A fejek is eltérhetnek, míg a profi eszközöknél a fej laposabb, addig a hagyományosnál a fej kerekebb kialakítású.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek