1 évnél régebbi cikk

Álmaid ingatlanát akár online szerződéssel is megkaphatod
·Stílusingatlan·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
ekrs.hu
Álmaid ingatlanát akár online szerződéssel is megkaphatod
·Stílusingatlan·Utolsó frissítés: undefined

Az új ingatlan megvásárlása, akárhonnan is nézzük, eladói vagy vásárlói szempontból, mindkét részről komoly buktatókat hordozhat magában, ezért mindenki szeretné a lehető legokosabban csinálni, megóvni magát a negatív kimenetelű történésektől.

Az ingatlanügyekkel kapcsolatos szerződések jelentősége

Ez az egyik oka annak, hogy az ingatlannal kapcsolatos szerződések jogi támogatás mellett szoktak megszületni. A másik ugyanilyen fontos ok az, hogy ezekre a dokumentációkra sokféle szabályozás vonatkozik, s hitelesnek csak az a szerződés számít, amely ezeknek minden szempontból, tökéletesen megfelel.

Jellemzően némi nehézséget és késlekedést szokott okozni az, hogy mind az eladónak, mind a vásárlónak, mind az ügyvédnek találnia kell egy olyan időpontot, amely mindhármuknak megfelel arra, hogy találkozzanak. Ilyenkor általában megbeszélik a létrehozandó dokumentumhoz szükséges dolgokat, s ezután egy újabb találkozó alkalmával van lehetőség arra, hogy alá is írják azt a felek.

Ennél a folyamatnál kínál jóval egyszerűbb, rugalmasabb formát az eKRS, miközben időt és pénzt is megtakaríthatunk.

Az eKRS-en keresztül ingatlanszerződéseket köthetünk online

Szabályos ingatlan adásvételi szerződés elektronikusan, szabályosan és kedvező áron! Pontosan ezt teszi lehetővé az eKRS nevű elektronikus jogi ügyintézésre szolgáló platform, amely esetében a megbízható szakmai hátteret a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatja. 

Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek között az előszerződés, a részletfizetéses, valamint egyösszegű adásvételi szerződés mellett akár ajándékozásra, cserére vagy bérlésre is lehetőség van.

A szolgáltatás ára egyrészt kedvező, másrészt előre megadott, fix összegbe kerül, amely teljesen független az épület értékétől. Amennyiben az ügyintézést valamilyen okból meg kell szakítani, az sem jelent problémát, hiszen egy tetszőleges új időpontban a folyamat pontosan ott folytatható, ahol eredetileg abbahagytuk.

A szerződés teljes értékű dokumentum, amely biztonságot nyújt mind az eladó, mind a vásárló részére, s - ha valamilyen okból szükségessé válna - a benne foglaltak kikényszeríthetők bíróság előtt. Ráadásul a regisztráción keresztül az itt létrejött iratok mindegyike később is elérhető, igény szerint letölthető vagy akár ki is nyomtatható.

Milyen ügyek intézésére alkalmas még az online jogi rendszer?

Az eKRS segítségével természetesen nem kizárólag ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok létrehozására van lehetőség, hanem más ügyek is megvalósíthatók a platformon keresztül. Összesen 9 témakörön belül leljük meg az egyes ügyleteket, ezek a cégügyek, a cégoptimalizálás, a cégmentés, a munkaügyek, az adatvédelem, a home office, a követeléskezelés, a magánszemélyi önrendelkezések, s természetesen a cikkben tárgyalt ingatlanügyek.

Válassz te is rugalmas, kedvező áron elérhető online jogi ügyintézést!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek