2 évnél régebbi cikk

Július közepéig teljes szélességű lezárásokra kell számítani a Zrínyi utcában
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Július közepéig teljes szélességű lezárásokra kell számítani a Zrínyi utcában

Szennyvízcsatorna-építési munkálatok kezdődtek a Zrínyi utcában Székesfehérváron. A munkálatok július közepéig tartanak, addig szakaszosan, teljes szélességű lezárásokra és forgalmirend-változásokra kell számítani az utcában és környékén.

A június 5-ig tartó első ütemben a Zrínyi utca Budai út és az Interspar parkoló Budai út felé eső első bejárata közötti szakaszt zárták le teljes szélességben. Emiatt a Budai úton lezárták a balra kanyarodó sávot, a Zrínyi utcai lámpánál balra kanyarodni nem lehet, valamint a Budai útról sem lehet jobbra kanyarodni - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A június 7-19-e közötti második ütemben az Interspar parkoló Budai út felé eső első bejárata és az áruház hátsó parkolójának bejárata közötti szakaszt zárják le teljes szélességében. Ebben az időszakban a Budai útról ismét lehet majd a Zrínyi utcára kanyarodni és az áruházi parkolóba behajtani, vagy azon keresztül kikerülni az építéssel érintett szakaszt.

A június 20-a és július 3-a közötti harmadik ütemben az Interspar hátsó parkolója és a Huszár utca közötti szakasz kerül lezárásra, majd a július 4-17-e közötti negyedik, egyben befejező ütemben a Huszár utca és a Bem József utca közötti szakaszt zárják le teljes szélességben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek